..ότι συμβαίνει τώρα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

 


Οι ταραχές συνεχίζουν να έρχονται αντιμέτωποι με την επιβολή του νόμου στο κτίριο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ αφού αναγκάστηκαν να μπουν μέσα νωρίτερα.

Ο Alex Marquardt του CNN περιέγραψε τη σκηνή ως «αναστατωμένη» με τους ταραχές να περιβάλλουν ακόμα την άκρη του κτηρίου. Ανέφερε ότι σε "μικρό βαθμό", οι αρχές επιβολής του νόμου σπρώχνουν πίσω τον όχλο.

Ο δήμαρχος DC Muriel Bowser επέβαλε απαγόρευση της κυκλοφορίας στις 18:00, αλλά ο Marquardt είπε, "Δεν υπάρχει καμία ένδειξη αυτή τη στιγμή ότι αυτοί οι διαδηλωτές έχουν την τάση να πάνε οπουδήποτε. Δεν υπάρχει ένδειξη ότι άκουσαν το μήνυμα από τον Πρόεδρο να πάει σπίτι."

Ο Pete Muntean του CNN περιέγραψε μια παρόμοια σκηνή και είπε ότι η επιβολή του νόμου φάνηκε να «υπερβαίνει» από τον όχλο.

Ο Brian Todd του CNN ανέφερε ότι είδε χειροβομβίδες να αναπτύσσονται για να διαλύσουν τα πλήθη. Είπε ότι ορισμένα μέρη του Καπιτωλίου έχουν εκκαθαριστεί.

Ο Τοντ πρόσθεσε ότι το πλήθος αραιώνεται "λίγο" αλλά είναι από τη δική τους βούληση "δεν φεύγουν επειδή η αστυνομία τους ωθεί έξω."

Η αστυνομία των ταραχών μεταφέρεται από τότε./ cnn.com

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου