Ασταμάτητο το τανκ! Όλος ο αγώνας σε μία φωτογραφία του Ελ Αραμπί..

 


Με τράβηγμα, χωρίς τράβηγμα, με κράτημα ή χωρίς, με κεφαλοκλείδωμα ή όχι, με αγκαλιά ή χωρίς αγκαλιά, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ασταμάτητος. Όπως και να τον μαρκάρεις, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, είναι ασταμάτητος.

Δεν σταματιέται. Το έδειξε και στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Πέτυχε δύο γκολ και έκρινε σε μεγάλο βαθμό το3-0 υπέρ του Θρύλου στον Πειραιά, «υπογράφοντας» την 11η νίκη της ομάδας.

Μάλιστα, αν δεν έχεις δει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και απλώς έχεις ενημερωθεί μόνο για το τελικό αποτέλεσμα, υπάρχει μία εικόνα που αποτυπώνει όλο το χθεσινό παιχνίδι.

Η ΑΕΚ δεν βρήκε τρόπο να σταματήσει τον κορυφαίο φορ στην Ελλάδα, όπως και αν προσπάθησαν οι παίκτες της να μαρκάρουν τον Ελ Αραμπί!

Όλος ο αγώνας Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 σε μία φωτογραφία του Ελ Αραμπί! Όπως και να τον μάρκαραν, με χέρια, με πόδια, ούτε τη μπάλα του πήραν, ούτε τον περιόρισαν. Και με τα 2 γκολ που πέτυχε, έφτασε τα 13... σε 12 αγώνες!

TAGS /gavros.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου