Τι θα κάνετε για να μην θολώνουν τα γυαλιά σας όταν φοράτε μάσκα..

 


Oσοι φορούν γυαλιά γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα. Θολώνουν όταν φορούν τη μάσκα, που είναι πια αναγκαίο «αξεσουάρ» και πολύτιμο εργάλειο στη μάχη κατά του νέου κορωνοϊού. Αυτό δεν είναι απλά άβολο, αλλά μπορεί να αποδειχθεί και επικίνδυνο.

Η WSJ παρουσιάζει έναν απλό τρόπο για να αποφύγετε τα θολωμένα γυαλιά, που απορροφούν ουσιαστικά την υγρασία της αναπνοής μας.

Xρειάζονται μόλις 4 απλά βήματα, τα οποία και στηρίζονται στις συμβουλές του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας των ΗΠΑ. 

1. Διπλώστε ένα χαρτομάντηλο ή χαρτοπετσέτα πέντε με έξι φορές ώστε να έχει περίπου 2 εκατ. πλάτος. 

2. Τοποθετείστε το χαρτομάντηλο στο πάνω μέρος στο εσωτερικό της μάσκας και κρατήστε το με τον αντίχειρα και τον δείκτη 

3. Φορέστε τη μάσκα ξεκινώντας από το πηγούνι και τραβώντας προς τα επάνω. Προσπαθείστε να μην αγγίξετε το πρόσωπό σας. Στερεώστε τη μάσκα στα αυτιά σας. 

 

4. Δοκιμάστε εάν πέτυχε. Φορέστε τα γυαλιά σας και δείτε εάν όντως δεν θολώνουν πια. Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε το χαρτομάντηλο στη μύτη. Πηγή: Money Review


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου