Ρεσιτάλ Παφίλη στη Βουλή: Στη φόρα οι σεξιστικές αφίσες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ..

 


Μπορεί οι χυδαίες αφίσες των πάρτι της ΔΑΠ να είναι γνωστές εδώ και χρόνια και οι χρήστες των social media να τις αναρτούν συχνά στο διαδίκτυο, αλλά καιρός ήταν κάποιος να τις παρουσιάσει και στη Βουλή. Το έκανε -με απολαυστικό τρόπο- ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης

Την ώρα που η ΕΡΤ έβγαζε και πάλι στο Δελτίο της -"αιώνιο"- φοιτητή της ΔΑΠ για να υπερασπιστεί το (αντι)εκπαιδευτικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, που μεταξύ άλλων βάζει και την αστυνομία στα πανεπιστήμια, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, παρουσίαζε στη Βουλή, τις γνωστές, χυδαίες και απόλυτα σεξιστικές αφίσες της "άριστης" νεολαίας της ΝΔ.

«Μιας και μιλάμε για αρχές και αναβάθμιση του πανεπιστημίου, έχω εδώ τη δικιά σας ιδεολογική σύγκρουση στα πανεπιστήμια. Τα πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Θα τα καταθέσω στα πρακτικά να μείνουν στην ιστορία», υπογράμμισε ο κ. Παφίλης κρατόντας στα χέρια του αντίγραφα αφισών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με ημίγυμνες κοπέλες και σεξιστικούς τίτλους.

«Έχω εδώ τη δική σας ιδεολογική σύγκρουση στα πανεπιστήμια. Τα πάρτι της ΔΑΠ–ΝΔΦΚ. Θα τα καταθέσω στα πρακτικά να υπάρχουν στην ιστορία. Ορίστε, ημίγυμνη, "Πάρτη με 6 ευρώ", "Πάρτι μωρή άρρωστη". "Summer Party" με ημίγυμνες. Αυτή είναι η ιδεολογική σας αντιπαράθεση», συνέχισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, όπου απευθυνόμενος στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Άγγελο Συρίγο, τόνισε «μιλάτε εσείς για διαφθορά στα Πανεπιστήμια όταν η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ πουλούσαν τα θέματα; Μιλάτε για αναβάθμιση πανεπιστημίου και διακίνηση ιδεών;»  

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης παρακάτω, μερικές από τις γνωστές αφίσες που κατά καιρούς, κυκλοφορεί για τα πάρτι και τις εκδηλώσεις της, η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

Η ίδια νεολαία που εδώ και δεκαετίες βγαίνει συνήθως πρώτη στις εκλογές των ελληνικών πανεπιστημίων, τα οποία ο πρωθυπουργός σήμερα παρουσίασε, περίπου, ως φυτώρια κακοποιών και εμπόρων ναρκωτικών, για να ικανοποιήσει το εκλογικό του ακροατήριο.

*Bonus φωτογραφία από εκδήλωση της ΔΑΠ με φουσκωτές κούκλες.

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου