Η εβδομάδα του μοναδικού εκπροσώπου στην Ευρώπη..

 


Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα της Ελλάδας που αγωνίζεται στην Ευρώπη και εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο βέβαια αυτό.

Είναι συνήθεια για τους «ερυθρόλευκους» εδώ και χρόνια.

Όχι απλά να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη, αλλά να είναι και η μοναδική ομάδα που φέρνει βαθμούς στην Ελλάδα, στη γενική κατάταξη της UEFA. Για μία ακόμη χρονιά οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν στους ομίλους του Champions League και έδωσαν αρκετούς βαθμούς στη χώρα μας.

Κάτι βέβαια το οποίο δεν εκτιμούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο πόλεμος που γίνεται απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ολοφάνερος.

Φυσικά ο Ολυμπιακός όμως εδώ και χρόνια έχει μάθει να αγωνίζεται και να ζει με το «όλοι σας και μόνος μου» και πάντα βγαίνει νικητής!

Έτσι και αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία ευρωπαϊκή εβδομάδα. Προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν, καθώς την Πέμπτη υποδέχεται τους Ολλανδούς στο γήπεδό του, για τη φάση των «32» του Europa League.

Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που παίζει Ευρώπη μετά τον Δεκέμβριο και ο στόχος του Θρύλου είναι να συνεχίσει όσο πιο μακριά μπορεί!

Μόνο ο Θρύλος έχει να δώσει πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό θα συνεχίσει να κάνει..


gavros.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου