Κρίσιμο ΔΣ για την ενοποίηση των Super League 2-Football League..

 


Κρίσιμη η αυριανή μέρα (24/2) για τις χαμηλότερες κατηγορίες. Με ενδιαφέρον αναμένεται το ΔΣ για την ένωση της Super League 2 με τη Football League.

Ημέρα Διοικητικού Συμβουλίου η αυριανή (24/2) για την Ένωση Super League 2-Football League. Το κρίσιμο ΔΣ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί φυσικά με τηλεδιάσκεψη και αναμένεται να ξεκινήσει στις 12.00.

Το βασικό θέμα συζήτησης θα είναι το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, με την ενοποίηση δηλαδή της SL2 και της FL, και η διοργανώτρια αρχή θα συζητήσει για τις δικές της προτάσεις.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα των πλέι οφ και πλέι άουτ της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας που έχει ξεκινήσει φυσικά και παρουσιάζει τεράστια ενδιαφέρον.

Στη σχετική σημερινή (23/2) ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος αναφέρονται τα εξής για την αυριανή (24/2) διεξαγωγή του Διοικητικού Συμβουλίου:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2-Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης:

- Ενημέρωση σχετικά με το αθλητικό νομοσχέδιο / προτάσεις Ένωσης

- Αγωνιστικά θέματα / Play off-play out

- Πρόταση χορηγίας αθλητικού υλικού

- Διάφορα θέματα».Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου