Στη συνδρομητική ΑΝΤ1 - Mega απέναντι σε Cosmote - Nova. Έρχονται Megaflix και SuperLeague TV..

 


«Φωτιά» στη συνδρομητική TV βάζουν ΑΝΤ1 και Mega απέναντι σε Cosmote TV και Nova. Επίσημα κατοχυρώθηκε ο τίτλος Megaflix, αρχίζουν συζητήσεις για τη SuperLeague TV.

Νέα δεδομένα στην κούρσα για την επίγεια συνδρομητική τηλεόραση και τις υπηρεσίες streaming. Μπορεί ο ΑΝΤ1 να έχει φανερό προβάδισμα έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία από το περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά στο παιχνίδι μπαίνει και το Mega και επίσημα κατοχυρώνοντας τον τίτλο Megaflix. Παράλληλα οι ομάδες της SupeLeague που βρίσκονται στη Nova, ξεκινούν τις συζητήσεις για τη SuperLeague TV.

Οι πρώτες σκέψεις για την αξιοποίηση της ταινιοθήκης έγιναν τον περασμένο Οκτώβριο. Σημειώνεται πως το σχέδιο μελών της ΕΙΤΗΣΕΕ ήταν μετά το κλείσιμο του Mega, να κερδίσουν τον πλειστηριασμό και να αναπτύξουν υπηρεσίες streaming ή να πουλάνε στα μέλη τους τα πρόγραμμα του Mega που θα ήθελαν να προβάλουν.fosonline.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου