Γ. Αγγελάκας για το «υπερθέαμα» του Δ. Αθηναίων: Ντρέπομαι και λυπάμαι..

 


Παρά την κατακραυγή για την απευθείας ανάθεση διοργάνωσης συναυλίας του Σάκη Ρουβά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έναντι 211.000 ευρώ, η φιέστα του δήμου Αθηναίων δεν ακυρώθηκε αλλά έγινε κανονικά στον Λυκαβηττό, χωρίς κοινό, λόγω των περιορισμών για την πανδημία.

Το «υπερθέαμα» βιντεοσκοπήθηκε από την Carousel με το υλικό να στέλνεται στην ΕΡΤ, η οποία μετέδωσε την εκδήλωση λες και δεν γινόταν αυτό να γίνεις απευθείας από την ελληνική τηλεόραση.

Ως εκ τούτου το μπαράζ σχολίων από χρήστες του διαδικτύου συνεχίστηκε με το χάσταγκ δημοφιλές #cancel_rouvas να συγκεντρώνει πάνω 10.000 αναρτήσεις και τον Κώστα Μπακογιάννη να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.

«Ντρέπομαι και λυπάμαι» είπε ο Γιάννης Αγγελάκας, που με ένα λακωνικό μήνυμα επέκρινε το γεγονός. «Καλή χρονιά και σε καλή μεριά πατριώτες (από αύριο 2% αύξηση στον κατώτατο μισθό)» πρόσθεσε ειρωνικά αναφερόμενος στα μόλις 13 ευρώ επιπλέον που θα δουν στην τσέπη τους οι πολίτες.


efsyn.gr


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου