Ολυμπιακός: Επικίνδυνη η Μακάμπι, αλλά μικρότερο μέγεθος..

 


Εν έτει 2022 δεν νοείται να συζητάμε για μεγέθη ομάδων όταν πρόκειται για μία κλήρωση με Ολυμπιακό και Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά πολύ πιο μεγάλο μέγεθος από τη Μακάμπι Χάιφα και το να αποκλείσει τον σύλλογο από το Ισραήλ είναι κάτι που αγωνιστικά επιβάλλεται βάσει της δυναμικής του, του ονόματός του αλλά και των δύο ομάδων. Είναι κάτι αδιαμφισβήτητο.

Ναι, υπάρχει αυτό το κακό παρελθόν σε επίπεδο αποτελεσμάτων. Ναι, υπάρχει αυτή η παράδοση που συνοδεύεται με δύο αποκλεισμούς και δύο απολύσεις προπονητών. Ναι, υπάρχει αυτή η μόλις μία νίκη σε έξι ματς με ομάδες από το Ισραήλ.

Ωστόσο αυτά τα δεδομένα δεν αλλάζουν κάτι σε σχέση με το brand name του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός ως οργανισμός γνωρίζει τι προσθήκες χρειάζεται πιο πολύ αυτή τη χρονική περίοδο. Πως χρειάζεται τουλάχιστον έναν βασικό δεξιό μπακ και έναν winger. Όπως ξέρει και τι συνθήκες θα βρει στο Ισραήλ από πλευράς καιρού αλλά και πόσο σκληροτράχηλες είναι οι ισραηλινές ομάδες.

Όλο το feedback και την πληροφόρηση που έχει πρέπει να τα χρησιμοποιήσει ανάλογα για να πετύχει τον στόχο του. Ένας σοβαρός, προσηλωμένος και αποφασισμένος αλλά και σε καλό επίπεδο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει αγωνιστικά να φοβάται - και προφανώς γενικότερα δεν φοβάται - καμία Μακάμπι Χάιφα. Να είναι υποψιασμένος, «ψυλλιασμένος» και να δει τις... παγίδες: μέχρι εκεί.

Ο πρώτος στόχος της χρονιάς μπορεί να επηρεάσει τη συνέχεια

Ο Ολυμπιακός την περασμένη περίοδο έχοντας αποκλειστεί από τη Λουντογκόρετς επηρεάστηκε στη συνέχεια. Ο αποκλεισμός αυτός από τους Βούλγαρους και τον αποσυντόνισε και προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό του συλλόγου με την έννοια της απόδοσης ευθυνών σε παίκτες και τεχνικό team.

Έχει λοιπόν μεγάλο αξία να πετύχει ο σύλλογος τον πρώτο του βασικό φετινό στόχο. Προφανώς και τα βήματα γίνονται ένα - ένα. Άρα το πρώτο και βασικό ζητούμενο είναι να περάσει τη Μακάμπι Χάιφα και μετά να δει τα επόμενα εμπόδιά του. Και με δεδομένο πως τη νέα χρονιά θέλει να αποδώσει πιο καλά στην Ευρώπη η καλή αρχή είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

gazzeta.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου