Κύπελλο Ελλάδας: Ο Νταμπάνοβιτς διαιτητής στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός..

 


Ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς ορίστηκε στον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό

Την Πέμπτη (9/2, 20:30) θα διεξαχθεί ο αγώνας της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι στην «OPAP Arena» θα διευθύνει ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς με καταγωγή από το Μαυροβούνιο. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Τοντόροβιτς και Γιοβάνοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Πολωνός Κριστόφ Γιάκουμπικ με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς.

Το 2021 ήταν ο διαιτητής στο νικηφόρο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ με 2-0 για τα play off. Την ίδια σεζόν είχε σφυρίξει τους «κιτρινόναυρους» στην ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τον περασμένο Μάρτιο είχε οριστεί στο ισόπαλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον ημιτελικό ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα αναλάβει την ομαλή διεξαγωγή του, με τον Βαγγέλη Μανούχο στο VAR και βοηθούς τους Κωσταρά και Μεϊντάνα. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (9/2, 18:30).


fosonline.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου