ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Σκοπός του Portal είναι να παρέχει διαφημιστικές υπηρεσίες στα μέτρα του διαφημιζόμενου συνεργάτη και όχι απλά ένα απρόσωπο "Cartoon" που θα αναγράφει απλά μία επωνυμία.
Γι αυτό το λόγο μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να διαμορφώσουμε από κοινού τον τρόπο προβολής που σας συμφέρει και προπάντων θα έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση για την επιχείρηση σας.
* Banner με διαστάσεις: πλάτος 250 px. και ύψος 99 px., το οποίο μπαίνει στο πλάϊ, στη δεξιά κατακόρυφη     στήλη. Για τη διαφήμιση αυτή έχετε 2 επιλογές:

1. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ MONO 80 €.

2. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ MONO 150 €* Banner με διαστάσεις: πλάτος 1000 px. και ύψος 100 px., το οποίο μπαίνει στο πάνω μέρος της σελίδας. Για τη διαφήμιση αυτή έχετε 2 επιλογές:

1. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ BANNER ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ MONO 100 € ΓΙΑ BANNER ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

2. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ BANNER ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ MONO 250 € ΓΙΑ BANNER ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.✉ :  info@typospor.gr