Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, στην αίθουσα δεξιώσεων «Porto Leone», στην Καστέλλα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο χαιρετισμό του, τόνισε:
«Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου να είμαι σήμερα, εδώ, μαζί σας για πολλοστή φορά. Έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια αναπτύξει μια σχέση, η οποία στηρίζεται κυρίως στην εμπιστοσύνη, στην εκτίμηση και στον σεβασμό. 
Να ευχηθώ σε όλους και στις οικογένειές σας κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Δεν νομίζω ότι σε αυτή την όμορφη εκδήλωση είναι δόκιμο να συζητάμε για τα προβλήματα της πόλης που είναι πολλά, όπως και της χώρας. Αυτό που μπορώ να πω όμως, είναι ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Τα προβλήματα είναι πολλά. Τα ζείτε και τα ζούμε καθημερινά και στην χώρα, επαναλαμβάνω, και στην πόλη. Είναι συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών. Έχω όμως την αισιοδοξία και νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αισιόδοξοι ότι τελικά θα τα καταφέρουμε. Να έχουμε τα επόμενα χρόνια μια καλύτερη πόλη, πιο κοντά σε αυτήν που ονειρεύονται οι Πειραιώτες.   
Ευχαριστώ πολύ. Καλή Χρονιά. Να είστε καλά».Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου