Απορρίφθηκε το αίτημα,' ελέχθησαν 'τα μπαλάκια ..στη κληρωση του Κύπελλου Ελλαδος..

Από ένταση σημαδεύτηκε η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος παρά τις γκάφες που έχει κάνει ήταν ειρωνικός έως προσβλητικός με τους δημοσιογράφους, απέρριψε τοαίτημα του Παναθηναϊκού προκειμένου η διαδικασία να γίνει από τους εκπροσώπους των ομάδων.
Μάλιστα, ο κ. Γαβριηλίδης προέτρεψε τους εκπροσώπους των ομάδων να πιάσουν τα μπαλάκια για τα δουν την θερμοκρασία τους, με τον κ. Σωπήλη να κάνει το έλεγχο και αστειευόμενος είπε: "Θερμοκρασία δωματίου".
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου είχε πει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την διαδικασία, τονίζοντας ότι το θέμα προέκυψε από ορισμένους δημοσιογράφους και κάποιες ομάδες.
Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, κ.κ. Σωπήλης και Παναγόπουλος, τόνισαν ότι το αίτημα δεν είναι πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου, ενώ υπενθύμισαν ότι παλαιότερα η κλήρωση γινόταν από τους εκπροσώπους των ομάδων.
"Ετσι όπως ετέθη ενισχύσατε το αίτημα του Παναθηναϊκού. Το θέμα είναι να προχωρήσουμε σωστά τη διαδικασία και όχι γρήγορα. Εμάς μας βρίσκει σύμφωνους. Για να μην δώσετε αφορμή για συζητήσεις, θα ήταν καλό να ακούσετε το συγκεκριμένο αίτημα", συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες, ενώ ο Δημήτρης Αγραφιώτης από την πλευρά του Ολυμπιακού απάντησε στην τοποθέτηση του κ. Σωπήλη ότι το όνομα των "ερυθρολεύκων" δεν ακούστηκε στην προηγούμενη κλήρωση:
"Δεν ξέρω τι συνέβη στην προηγούμενη κλήρωση. Αυτό είναι αστείο. Ας φέρουν και τον κύριο Δραμουντάνη που έκανε παλιά τις κληρώσεις. Μα είναι δυνατόν; Τέτοια ώρα θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση;".
Για το θέμα μίλησε και ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου, Βασίλης Γκαγκάτσης, λέγοντας τα εξής: "Οσοι θέλουν να τραβήξουν μπαλάκια ας το κάνουν και οι άλλοι όχι".
"Για να δοθεί κύρος στη διαδικασία να κάνετε αποδεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού", ήταν η πρόταση του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, Λάμπρου Μπίρδα, όμως ο κ. Γαβριηλίδης δεν άλλαξε την απόφασή του για να βγάλει αυτός τις ομάδες. 
Στο θέμα της κλήρωσης, στα προημιτελικά του Κυπέλλου δεν προέκυψε κάποιο ντέρμπι, με τις πιθανότητες να δούμε ημιτελικά με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να είναι αρκετές. Βέβαια, θα πρέπει να αποκλείσουν αντίστοιχα Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Ηρακλή και ΠΑΟΚ.
Τα ζευγάρια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου:
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ-Ηρακλής
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
* Οι πρώτοι αγώνες με γηπεδούχο τις ομάδες που βγήκαν πρώτες από την κληρωτίδα το διήμερο 27-28/01, με τους επαναληπτικούς να γίνονται 03-04/02 και 10-11/02.
πηγη :soccerplus.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου