Με κόσμο το «Γ. Καραϊσκάκης» στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!..- Γιατί η χθεσινοβραδινή απόφαση για παράταση της αποχής των δικηγόρων ευνοεί τους νταμπλούχους

Με κόσμο θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, στο ραντεβού τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», που είναι προγραμματισμένο για τις 7 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.
Η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγoρικών Συλλόγων της χώρας, η οποία συνήλθε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, αποφάσισε την πανελλαδική παράταση της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως και την 1η Φεβρουαρίου 2016.
Αυτό σημαίνει ότι, ακόμη κι αν «τιμωρηθεί» η έδρα των νταμπλούχων Ελλάδας για τον αναπτήρα που έπεσε στον Κουλιμπαλί -αν και οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν υπερβολικό κάτι τέτοιο και βάσει άλλων φετινών αντίστοιχων παραδειγμάτων εκτιμούν ότι θα υπάρξει πρόστιμο- το ματς θα γίνει κανονικά με κόσμο.
Κι αυτό γιατί ακόμη και στην… ακραία περίπτωση που θα λαμβανόταν απόφαση στις 2 Φβρουαρίου (δηλαδή να μην συνεχιστεί η αποχή, με την υπόθεση να εκδικάζεται και να λαμβάνεται απόφαση από την πρώτη μέρα!), δεν μεσολαβεί το απαραίτητο διάστημα των 5 ημερολογιακών ημερών, χωρίς να υπολογίζονται η μέρα της απόφασης (2 Φεβρουαρίου) και η μέρα του ματς (7 Φεβρουαρίου). Για την ακρίβεια μεσολαβούν τέσσερις ημέρες: 3-6 Φεβρουαρίου.
πηγη : sportit.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου