Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνειΜετά την σημερινή σύσκεψη στην αίθουσα συσκέψεων του  «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» ενόψει  του Τελικού Αγώνα  του   Κυπέλλου Πειραιά «ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» που θα διεξαχθεί την
Τετάρτη 10.02.2016 αποφασίσθηκαν και ανακοινώνονται τα  εξής:
α. Ο Τελικός θα ξεκινήσει στις 17.30( 17.15 θα  ξεκινήσει το τελετουργικό)
β. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟ Κερατσινίου θα φιλοξενηθούν στις  Θύρες 1-2
γ. Οι φίλαθλοι του  ΑΠΟ Αετού Κορυδαλλού θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 24-25
δ. Στις Θύρες 28-29-30 θα φιλοξενηθούν μαθητές-Αθλητές Ακαδημιών των σωματείων μας, όπως και προσκλήσεις για τους παρατηρητές, διαιτητές κλπ.
ε. Στην Θύρα vips θα φιλοξενηθούν μόνο οι κάτοχοι προσκλήσεων vips- σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα φιλοξενηθούν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και γενικότερα τα ΜΜΕ.
στ. Την ημέρα του Τελικού θα λειτουργήσουν τα εξής εκδοτήρια  έξω από το Γήπεδο «Γ. Καραισκάκης»
Το εκδοτήριο  στην Θύρα 25( για  τους φιλάθλους του Αετού Κορυδαλλού Θύρες 24-25 και τους ουδέτερους στις Θύρες 28-29-30).
Το εκδοτήριο έναντι  του μπούθ  για τους φιλάθλους του Κερατσινίου( θύρες 12)
η. Τα σωματεία την ερχόμενη Δευτέρα 8/2 και την Τρίτη 9/2 ( ώρες 10.00-13.00) θα μπορούν να παραλαμβάνουν  από την  γραμματεία της Ένωσης, τις προσκλήσεις που τους αντιστοιχούν καθώς και προσκλήσεις Ακαδημιών.

*Η Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τον Τελικό Αγώνα  του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά που είναι οι εξής: Διαιτητής: Ο Ηλίας Σπάθας  Α΄ Βοηθός: Χαλβατζάκος Παναγιώτης, Β΄ Βοηθός: Καλημέρης Νικόλαος, 4ος Διαιτητής: Μπαλαχούτης Γεώργιος,
 Αναπλ. Βοηθός διαιτητής: Δημήτρης Σαββατιανός
Παρατηρητές Διαιτησίας  ορίσθηκαν οι :  Ιωάννης Χασάπης, Θεόδωρος Μονέος

Αντικαταστάσεις διαιτητών

Στους παρακάτω  αγώνες των Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Κατηγορίας υπάρχουν αλλαγές διαιτητών & βοηθών διαιτητών που είναι οι εξής:
Στον αγώνα Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας του Σαββάτου 6.2.2016 -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ αντί του διαιτητή Θόδωρου Πετρουμιανού η Ε.Δ. όρισε την  Σπύρο Μιχελή (αντικατάσταση προγράμματος).
Στον αγώνα Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας του Σαββάτου 6.2.2016 – ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ αντί του διαιτητή Σπύρου Μιχελή η Ε.Δ όρισε τον διαιτητή Θόδωρο Πετρουμιανό( αλλαγή προγράμματος).
Στον αγώνα Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Κυριακής  7.2.2016, ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ αντί του διαιτητή Μιχάλη Φυλακούρη  η Ε.Δ. όρισε τον διαιτητή Σπύρο Μιχελή( αλλαγή προγράμματος) .
Στον αγώνα Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ αντί του βοηθού Γιώργου Περδικούρη η Ε.Δ. όρισε τον βοηθό διαιτητή Καρανάνο Γεώργιο( κώλυμα λόγω ασθένειας).

Ποινές Ποδοσφαιριστών Υποδομών

Η  Επιτροπή  Υποδομών  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε  υπόψη της  τις  σχετικές διατάξεις  του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., της Προκηρύξεις  Εφηβικού Πρωταθλήματος 2015-2016, καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων  Εφηβικού και Παιδικού Πρωταθλήματος  της 30-31.1.2016 επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΤΟΣΚΟΣ ΕΜΜ.  (ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ) 1 αγωνιστική  αρχίζει από 1.2.2016 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 
QOSE E.   (ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ) 1 αγωνιστική  αρχίζει από 1.2.2016 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 
BREGU A. (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ) 1 αγωνιστική   αρχίζει από 1.2.2016 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 
ΝΤΑΒΕΛΗΣ Ν. (ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ) 1 αγωνιστική  αρχίζει από 1.2.2016 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 
ΖΑΧΑΡΟΓΛΟΥ Α. (ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ) 1 αγωνιστική  αρχίζει από 1.2.2016 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 
ΑLBION C.  (ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 1 αγωνιστική  αρχίζει από 1.2.2016 (ΠΑΙΔΙΚΟ) 
ΝΤΑΛΙΠΗΣ Β.  (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) 3 αγωνιστικές  αρχίζει από 1.2.2016 (ΠΑΙΔΙΚΟ) Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου