Ταυτόχρονη κορύφωση: Είναι αλήθεια ή αστικός μύθος ?..

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί όσο αφορά τον ταυτόχρονο οργασμό. Μάλιστα πολλές φορές τα ζευγάρια για να τον καταφέρουν, ξεπερνούν τα εσκαμμένα, ενώ όταν δεν τον πετυχαίνουν απογοητεύονται.

Αυτή τη φορά η απάντηση ήρθε από τους ειδικούς επιστήμονες οι οποίοι αποκαλύπτουν για πρώτη φορά ότι ο ταυτόχρονος οργασμός πρόκειται ουσιαστικά για ένα αστικό μύθο ο οποίος φούντωσε τις τελευταίες δεκαετίες.
Και για του λόγου του αληθές οι ειδικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο ταυτόχρονος οργασμός δεν μπορεί να επιτευχθεί πάντα.

Οι σεξολόγοι επισημαίνουν χαρακτηριστικά ότι η συγχρονισμένη κορύφωση επιτυγχάνεται όταν το ζευγάρι βρίσκεται σε μια μόνιμη σχέση όπου ο καθένας γνωρίζει καλά το σώμα του άλλου.

Έτσι βάση των ισχυρισμών των ειδικών ο συντονισμός στον οργασμό δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί σε σχέση της μιας βραδιάς ή σε σύντομα φλερτ.

Πάντως οι ειδικοί αναφέρουν ότι ο ταυτόχρονος οργασμός είναι ακόμη πιο δύσκολος στις μικρές ηλικίες αφού σε αυτή την φάση της ζωής τους κυρίως οι άνδρες δεν έχουν καλό έλεγχο της στύσης.

Μυστικά

Για να πετύχετε τον ταυτόχρονο οργασμό οι ειδικοί συνιστούν να μην αγχώνεστε!
Όσο αφορά τους άνδρες οι ειδικοί τους συνιστούν να εκπαιδευτούν ώστε να μάθουν να ελέγχουν τη στύση τους.

Πηγή:iatropedia
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου