Και κατεστραμμένα iPhones δέχεται πλέον η Apple στο πρόγραμμα ανταλλαγής

Αν το iPhone σας έχει σπασμένη οθόνη, χαλασμένη κάμερα ή κουμπιά, και δεν ξέρετε τι να το κάνετε, τώρα η Apple σας δίνει τη λύση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε το κατεστραμμένο iPhone σας σε κάποια από τα καταστήματα της Apple και με κάποια πίστωση που σας προσφέρει να αγοράσετε κάποια άλλο προϊόν, χάρης στο πρόγραμμα trade-in.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Apple επέτρεπε μέχρι τώρα στους πελάτες της να επιστρέφουν τα παλαιότερα iPhone τους λαμβάνοντας κάποια πίστωση. Τώρα όμως το πρόγραμμα επεκτείνεται και μέσα σε αυτό εντάσσονται και προϊόντα τα οποία δεν είναι σε άριστη κατάσταση, σύμφωνα με το blog 9to5Mac το οποίο επικαλείται πηγές.
Η πίστωση που θα μπορεί να λάβει ο κάθε πελάτης θα εξαρτάται από το μοντέλο του iPhone που διαθέτει ωστόσο, μπορεί κανείς να αναμένει μια πίστωση της τάξεως των 50 δολαρίων για το iPhone 5S, 200 δολαρίων για το iPhone 6 και 250 δολαρίων για το iPhone 6Plus.
Η τιμή της μετοχής της Apple καταγράφει πτώση το τελευταίο διάστημα, λόγω των ανησυχιών που υπάρχουν για πτώση των πωλήσεών της.
Με την αλλαγή αυτή στο πρόγραμμα, η Apple ελπίζει πως θα ωθήσει τους πελάτης να αφήσουν τα παλαιότερα τηλέφωνά τους και με τα χρήματα που θα τους προσφέρονται να αγοράζουν νέα μοντέλα, ειδικά τώρα που θα ξεκινήσει η προώθηση του iPhone 7.
πηγη : newmoney.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου