Θετική διάθεση για το ραντεβού Κοντονή με τους BIG 4 -ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι την επόμενη εβδομάδα

Τελικά όπως όλα δείχνουν η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Big 4 θα γίνει. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού από τις επαφές που έχει κάνει έχει διαπιστώσει πως υπάρχει θετική διάθεση για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος.
Η συνάντηση του Υφυπουργού με τους διοικητικούς ηγέτες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς ακόμα να έχει οριστεί το ραντεβού.

Αντίθετα ο Ιβάν Σαββίδης από την πλευρά του δείχνει θετικός στην συνάντηση και περιμένει να οριστεί η ημέρα και η ώρα. Θετική διάθεση δείχνει και η ΑΕΚ, ενώ όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Κοντονής και ο Μαρινάκης μπορεί να δώσει το παρών.
«Ο κ. Μαρινάκης έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συζήτηση με την ιδιότητα του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, αυτό δεν το απαγορεύει η εισαγγελική διάταξη. Όσον αφορά τον κ. Μελισσανίδη, υπάρχει η απόφαση της ΕΕΑ ότι εν τοις πράγμασι είναι ο διοικητικός στην ουσία υπεύθυνος της ΑΕΚ», δήλωσε σε συνέντευξή του στην Real News ο Υφυπουργός Αθλητισμού και έδειξε πως με καλή διάθεση όλα γίνονται. Άλλωστε από την παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού θα κριθεί και το μέλλον αυτής της συνάντησης.
Ο στόχος του Σταύρου Κοντονή από την συνάντηση του με τους BIG 4 είναι να τους πείσει να ρίξουν τους τόνους και να βρουν ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής τόσο για την Προεδρία της ΕΠΟ όσο και για αυτής της Super League.
Στο θέμα που δείχνει αμετακίνητος ο Υφυπουργός είναι η επανέναρξή του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως σε περίπτωση που η ΕΠΟ κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα ή την προσφυγή της στο ΣτΕ τότε είναι υποχρεωμένος να κάνει πίσω.
πηγη : sportit.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου