Αρχίζει το ματς...- τα τελευταία πλάνα των δύο προπονητών ενόψει του ντέρμπι και τι δείχνουν οι αριθμοί

Η αντίστροφη μέτρηση ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Σταδίου Καραϊσκάκη, φτάνει στο τέλος της, καθώς απομένουν μόνο μερικές ώρες μέχρι την σέντρα του «αιώνιου» ντέρμπι, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι με μηδενικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «ερυθρόλευκους», όντας ήδη εστεμμένοι πρωταθλητές, μικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «πράσινους», καθώς η είσοδος στα play off είναι δεδομένη και παίζεται απλά το καλό πλασάρισμα, αλλά, όπως πάντα, τεράστιο ενδιαφέρον σε θέμα πρεστίζ για αμφότερες τις ομάδες.
Από την μία ο Ολυμπιακός, όντας πρωταθλητής και φέτος, θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, μπροστά στους  οπαδούς του, στο τελευταίο φετινό του ντέρμπι (με δεδομένη την διακοπή του κυπέλλου). Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει πως βρίσκεται σε ανοδική περίοδο, να αποδείξει πως η διαφορά του από τους «Πειραιώτες είναι πλασματική και φτιάχτηκε κυρίως από… εξωγενείς παράγοντες και, πάνω από όλα, να… χαλάσει το «ερυθρόλευκο» πάρτι.

Τα σχέδια των δύο προπονητών είναι, πάνω – κάτω, γνωστά, με τον Μάρκο Σίλβα να σκοπεύει να… πνίξει τους «πράσινους» από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και τον Αντρέα Στραματσόνι να καταστρώνει τα πλάνα  του χωρίς τους Τελάντερ και Εβαντζελίστα.


Όσον αφορά τον τομέα της στατιστικής, τα φετινά νούμερα «δείχνουν» Ολυμπιακό, όμως, όπως γνωρίζουμε όλοι, σε τέτοια παιχνίδια, πρωταρχικό ρόλο παίζει το πάθος για την νίκη και συνήθως αυτός που χαμογελά στο τέλος είναι αυτός που το ήθελε περισσότερο. Γιατί, μπροστά στην καρδιά, τα νούμερα παραμένουν… νούμερα.
πηγη : sportit.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου