Ο Έλληνας Ανταποκριτής Θανασης Αυγερινος κινδύνευσε ,σε εκτακτη Αποστολη του στη Συρία

Από θαύμα σώθηκε ο Ελληνας ανταποκριτής του Mega στη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός και η υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα που βρισκόταν στη Συρία, όταν δέχθηκαν επίθεση με οβίδες πυροβολικού.
Το πολεμικό επεισόδιο διαδραματίστηκε στο χωριό Κινσάμπα της συριακής επαρχίας Λαττάκεια, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία και ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις τραγικές στιγμές που βίωσε εκεί μέσω Twitter.
Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του ανταποκριτή, στην αποστολή συμμετείχαν άλλα 12 δυτικά τηλεοπτικά δίκτυα και αρκετά ρωσικά.
«Μας απομάκρυναν ουρλιάζοντας οι Ρώσοι αξιωματικοί συνοδοί μας πάνω, στον πανικό τραυματίστηκαν ελαφρά. Το τραγικό είναι ότι μετά την απομάκρυνσή μας, το ίδιο σημείο χτυπήθηκε από άλλες δύο επτάδες οβίδων και σκοτώθηκαν 3 κάτοικοι ενώ τραυματίστηκαν 8», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον λογαριασμό του στο Twitter.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις του δημοσιογράφου Θαναση Αυγερινου :Δείτε το βίντεο:


Πηγή βίντεο:RT / enikos.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου