Ιατρικος Συλλογος Πειραια : Ζητά Ιατρικό προσωπικό για τους πρόσφυγες


Μετά τον Ιατρικό Σύλλογο της Θεσσαλονίκης, πρωτοβουλία για την ιατρική κάλυψη των προσφύγων που διαμένουν προσωρινά στο λιμάνι του Πειραιά, αναλαμβάνει ο τοπικός Ιατρικός Σύλλογος.
Για το λόγο αυτό αναζητά δύο γενικούς γιατρούς ή παθολόγους , δύο παιδιάτρους και δύο νοσηλευτές, ώστε να καλυφθούν δύο βάρδιες στο χώρο του ΟΛΠ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, για το έργο που θα προσφέρουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές θα υπάρξει αμοιβή. Επίσης όποιος γιατρός επιθυμεί να προσφέρει εθελοντική εργασία, μπορεί να το δηλώσει στην Γραμματεία του Συλλόγου στα τηλέφωνα: 210 4178775 και 210 4170652, ώρες 8π.μ.– 2μ.μ..
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΙΣΠ
«Μπροστά στο Προσφυγικό δράμα, ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία, ώστε να καλύψει ιατρικά τους πρόσφυγες, που είναι εγκλωβισμένοι στο λιμάνι του Πειραιά.
Για το λόγο αυτό αναζητάμε:
2 Γενικούς Ιατρούς ή Παθολόγους 
2 Παιδιάτρους και 
2 Νοσηλευτές,
ώστε να καλύψουμε δύο βάρδιες στο χώρο του ΟΛΠ

linkedinΓια το ανωτέρω έργο θα υπάρξει αμοιβή. Επίσης όποιος συνάδελφος επιθυμεί να προσφέρει εθελοντική εργασία, παρακαλούμε να το δηλώσει στην Γραμματεία του Συλλόγου

πηγη : kanaliena.gr


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου