Σε απολογία κλήθηκε ο Ολυμπιακός.. ! Ο λόγος, τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ντέρμπι της Κυριακής

Το ντέρμπι του Σταδίου Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, κύλησε δίχως παρατράγουδα, καθώς, σε αντίθεση με όσους φοβούνταν για το… χειρότερο, στον αγωνιστικό χώρο δεν έπεσε ούτε… καπάκι από στυλό.
Παρά την (στα πλαίσια του φυσιολογικού, πάντα), άριστη συμπεριφορά των  «ερυθρόλευκων» οπαδών, ο Ολυμπιακός, τελικά, κλήθηκε σε απολογία για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τις κερκίδες του Φαληρικού Σταδίου!
Αναλυτικά η κλήση
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/03/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/3/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1003/2/31/1/13 – λα΄ από 15/03/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
πηγη : sportit.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου