Επίσημη η ματαίωση, διάψευση Κοντονή ότι θα συζητούσαν για νέα πρόσωπα σε ΕΠΟ, Super League!

Η ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού ζητά περαιτέρω διευκρινίσεις, προφανώς από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών


Η αναβληθεισα συναντηση ειχε προγραμματισθει να λάβει χώρα σήμερα με παροντες τον  Σταύρο Κοντονή & τους διοικητικούς ηγέτες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, κ.κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.
Το Υφυπουργείο Αθλητισμού εξέδωσε αμακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι στην «ατζέντα» δεν υπήρχε το θέμα της στελέχωσης των αρχών του ποδοσφαίρου (ηγεσία των ΕΠΟ και Super League) με πρόσωπα κοινής αποδοχής, ενώ ξεκαθαρίζει ότι απαιτούνται περαιτέρω διευκρινίσεις, προφανώς από τον Προϊστάμενος της Εσαγγελίας Αθηνών, Ισίδωρο Ντογιάκο.


Η ανακοίνωση:
«Η σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων ΠΑΕ (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), για τους λόγους που είναι γνωστοί, αλλά που πρέπει περαιτέρω να διευκρινιστούν, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Η συζήτηση που θα αφορούσε τη χάραξη κοινών πολιτικών και όχι εξεύρεση προσώπων για την στελέχωση των αρχών του ποδοσφαίρου -όπως λανθασμένα αναφέρεται- και η οποία θα είχε ως αντικειμενικό στόχο την άμβλυνση των αντιθέσεων και την ακύρωση ενός κλίματος πολέμου, θα ήταν μια πρώτη προσπάθεια και μία καλή αρχή, ώστε να απεγκλωβιστεί το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο από την σημερινή κατάσταση.
Ωστόσο, η ήδη υπάρχουσα και δημόσια εκπεφρασμένη –μέσω επίσημων ανακοινώσεων και δηλώσεων- πρόθεση και των τριών ιδιοκτητών για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την προάσπιση της δημόσιας τάξης, την πάταξη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και τη διαμόρφωση νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου».

πηγη :sportit.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου