..Αλλα 15 Πρωταθληματα ..Υπενθυμισε , οτι εχει 'ταξει'.!. ο Μαρινακης

Κάθε λόγο να είναι κεφάτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, στο περιθώριο της φιέστας για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος, που ακολούθησε μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή, είπε την ατάκα που έκλεψε την παράσταση.
Λίγο μετά την είσοδό του στον χώρο ππου θα γίνει η απονομή, ο παρουσιαστής της γιορτής, Χρήστος Φερεντίνος, τού έδωσε τον λόγο και ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων», καθώς θυμήθηκε την προ πενταετίας υπόσχεσή του για… 20 συνεχόμενα πρωταθλήματα, τού είπε αστειευόμενος: «Εχω τάξει άλλα 15 πρωταθλήματα.. Θα αντέξεις»; Ως γνωστόν ο Χ. Φερεντίνος είναι ο… μόνιμος παρουσιαστής των εορτών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια.
Ο Β. Μαρινάκης αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού και αφιέρωσε τον φετινό τίτλο στον φίλο του και πρώην παράγοντα της ομάδας (επί χρόνια), Γιώργο Σαλονίκη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου