Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ..-Ετοιμος για άδεια !

Από το χείλος του γκρεμού και τον αφανισμό, σε μία πορεία εξυγίανσης. Από την ανυποληψία, τον χλευασμό, ακόμα και δικών του φίλων, στη σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα. Ο Πανιώνιος αναπνέει ξανά, μόνος του, χωρίς αναπνευστήρα, δίχως φιάλες οξυγόνου για βοήθεια. Δίνει το παράδειγμα για το πώς είναι δυνατό μία ομάδα να αναγεννηθεί σχεδόν από τις στάχτες της.
Εξήγηση υπάρχει και είναι η διοίκηση ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς η διοικητική ομάδα του Νίκου Ζαμάνη και του Χρήστου Δάρα που με τη βοήθεια του νομικού συμβούλου κ. Πέτρου Καϊμακάμη και του φοροτεχνικού κ. Πέτρου Μπογράκου έκαναν όλη τη δουλειά για να βγάλουν τον Πανιώνιο από την εντατική. Μπορεί να μην ακούγεται δόκιμο, αλλα αν στο ποδόσφαιρο είχαμε ανάλογα βραβεία με αυτά που δίνονται στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, όπου βραβεύονται οι καλύτεροι επιχειρηματίες και μάνατζερ της χρονιάς, οι Ζαμάνης και Δάρας μάλλον δεν θα είχαν αντίπαλο.
Ο Πανιώνιος που για περισσότερο από τέσσερα χρόνια ταλαιπωρείται με χρέη σε εφορία, ποδοσφαιριστές και πολλούς άλλους, που δεν μπορούσε να αδειοδοτηθεί για να κάνει μεταγραφές, ακολούθησε τον δύσκολο δρόμο. Η διοίκηση μάζεψε το μαγαζί οικονομικά και αγωνιστικά "έζησε" με τα λίγα. Λίγα μεν, πολύ καλά δε, αφού η ποδοσφαιρική λογική υπερίσχυσε άλλων μεθόδων και επιλογών.
Ο Πανιώνιος από τον Αύγουστο και μέχρι σήμερα έχει πληρώσει περίπου 1 εκατ. ευρώ στην εφορία. Μόλις την περασμένη Δευτέρα συμφώνησε να καταβάλει 480.000 ευρώ για να ρυθμίσει και άλλες οφειλές. Χρήματα που πήρε από τις πωλήσεις των Μπουμάλ, Χατζηισαΐα και τα χρησιμοποίησε για να κλείσει τρύπες.
Την ίδια στιγμή, ακριβώς επειδή υπάρχει ποδοσφαιρική λογική, τα πάντα λειτουργούν. Χωρίς υπερβολές αλλά με γνώση του αντικειμένου και με ξεκάθαρους ρόλους. Ο Ζαμάνης με τον Δάρα στο διοικητικό-αγωνιστικό, ο Καϊμακάμης στα δικαστήρια, ο Μπογράκος στα φοροτεχνικά δημιούργησαν μία ομάδα που τα δύο τελευταία χρόνια ειδικά κερδίζει διαρκώς μάχες.


Τα ανοιχτά μέτωπα ήταν πολλά, ο Πανιώνιος όμως άντεξε και τώρα όλα δείχνουν πως όχι μόνο θα καταθέσει φάκελο για αδειοδότηση, αλλά θα την πάρει κιόλας. Και αν νομίζετε ότι αυτό είναι κάτι απλό, να θυμίσουμε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν κατέθεσε καν φάκελο. Ενα μικρό θαύμα, αλλά πραγματικό...

πηγη : sentragoal.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου