ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΙΣ «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016»

Το Bluegrowth διοργανώνει υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, δραστηριότητες που εντάσσονται στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2016» και σας προσκαλεί σε γνωριμία με την επιχειρηματικότητα, τη ναυτιλία, την καινοτομία σε διάφορες περιοχές του Πειραιά μέσα από ποικίλες δράσεις, αρχής γενομένης από 16 Μαΐου έως και 9 Ιουνίου.

Αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων


16-20/5 : GetCruiseInn 

Το CruiseInn, που γίνεται για 2η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του BlueGrowth , είναι ο μόνος «4-ήμερος μαραθώνιος» δημιουργίας startup εν πλω για φοιτητές και νέους επαγγελματίες στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την Δευτέρα το πρωί 16/5 από το λιμάνι του Πειραιά, στο οποίο και καταλήγει τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Toποθεσία: Eν πλω σε πλοίο της Celestyal Cruises, δένοντας στα λιμάνια Μυκόνου, Κουσάντασι, Σαντορίνης, Ρόδου και Ηρακλείου.

23/5: Bluegrowth and DNV GL event (16.30-19.00)
Εκδήλωση του BlueGrowth και της ναυτιλιακής εταιρείας DNV GL με θέμα:
«Η ψηφιοποίηση και η βιωσιμότητα στην βιομηχανία της ναυτιλίας στο μέλλον»
Τοποθεσία: Ναυτιλιακή λέσχη Πειραιά, Ακτή Μιαούλη 51, Πειραιάς
Τηλ: 210 4293606/8

26/5: Bluegrowth Open Day Pitching Event ( 17.00-20.00)
Οι ομάδες που συμμετείχαν και ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της θερμοκοιτίδας του Bluegrowth παρουσιάζουν τις ιδέες τους στο κοινό.
Τοποθεσία: Ηρώων Πολυτεχνείου 91 & Κανθάρου , Πειραιάς

27/5: Piraeus Sea Days (15.30 – 20.00)
Εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, του Bluegrowth , της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΕΒΕΠ παρουσιάζονται οι  στρατηγικές του Bluegrowth και το πλέγμα των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων.
Τόπος: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, αίθουσα Γιώργος Σταματάκης. Λουδοβίκου 1 , Πλατεία Οδησσού  , Πειραιάς, 185313-5/6: Startup Weekend Piraeus (Friday 17.00 – Sunday 20.00)
Για 2η συνεχή φορά η Aephoria, το Bluegrowth, το Cube και ο Δήμος του Πειραιά διοργανώνουν το Startup Weekend Πειραιά. Ένα  «μεγάλο» Παρασκευοσαββατοκύριακο, ξεκινώντας από την Παρασκευή το απόγευμα έως την Κυριακή το απόγευμα, που αποτελεί μια hands-on εμπειρία, όπου επιχειρηματίες και επίδοξοι νέοι επιχειρηματίες χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους, θα σχηματίσουν ομάδες και θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ιδέες.
Τοποθεσία: Ηρώων Πολυτεχνείου 91 & Κανθάρου , Πειραιάς

9/6: Bluegrowth event at Posidonia
Το Bluegrowth στο πλαίσιο του μεγαλύτερου event για την ναυτιλία, τα Ποσειδώνια, διοργανώνει την Πέμπτη 9 Ιουνίου (13.00-15.00) ένα workshop , στο οποίο θα παρουσιαστεί το Bluegrowth και οι δράσεις του, οι ομάδες του που ολοκλήρωσαν τον 2ο κύκλο της θερμοκοιτίδας, το PortXL accelerator θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του, στο οποίο συμμετέχει μια εκ των νικήτριων ομάδων του BG, όπως επίσης θα γίνει η εκκίνηση του 3ου κύκλου με ένα κάλεσμα για συμμετοχή τους νέους και νέες στον επόμενο διαγωνισμό του BG που ανοίγει την ίδια μέρα.
Τοποθεσία: Metropolitan Expo


Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Δήλωση συμμετοχής και οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 213 0281820 και στο mail: bluegrowth@aephoria.net.


Το site των Ημερών Θάλασσας 2016:
http://www.imeresthalassas.gr/

Οι Ημέρες Θάλασσας στα social media:


#ImeresThalassas


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου