Διοργανωτικες Ενημερωσεις της Ε.Π.Σ.Π.

*Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά διοργανώνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (18-20/6) το 1ο Καλοκαιρινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP στο Λουτράκι. 

Το τουρνουά περιλαμβάνει τις εξής ηλικιακές κατηγορίες:

1.Παιδικό (γεννηθέντες το 2001 και μεταγενέστερα)

2.Προπαιδικό (γεννηθέντες το 2003 και μεταγενέστερα)

3.Τζούνιορ (γεννηθέντες το 2005 και μεταγενέστερα)

4.Προτζούνιορ (γεννηθέντες το 2007 και μεταγενέστερα)


*Τα ενδιαφερόμενα σωματεία μπορούν να προμηθευτούν τις  αναλυτικές λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τουρνουά, τις δηλώσεις συμμετοχής καθώς επίσης και την προκήρυξη του τουρνουά από τη Γραμματεία της Ένωσης ενώ είναι αναρτημένες και στο site της Ένωσης.Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων ενημερώνει

*Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/05/2016 και ώρα 13:15, καλούνται, στα γραφεία της Ε.Π..Σ. Ανατολικής Αττικής (ΑΘΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ), οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές, για αναχώρηση για Στυλίδα για τη διεξαγωγή του ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΝΕΩΝ:
ΛΙΑΣΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ), ΝΟΥΧΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ), ΡΟΔΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ), ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) και ΔΑΡΔΑΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ). 

*Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές της Περιφερειακής Ομάδας ΝΕΩΝ, ότι παραλήφθηκαν και είναι έτοιμες προς διάθεση, οι βεβαιώσεις για τη δικαιολόγηση των απουσιών για τους αγώνες στις 16/03/2016 και στις 30/03/2016, καθώς και για την προπόνηση στις 15/03/2016.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις από τον κ. Κανελλόπουλο Γιάννη  την Δευτέρα 16/3 και ώρες 14:00 με 18:00 στο γήπεδο Κορυδαλλού.


Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου