Προσβολή στον Ολυμπιακό από τον ΑΧΑΡΙΣΤΟ Ανδρέα Λοβέρδο!

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, χθες, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, είχε και μία ειδική αναφορά σε έναν βουλευτή, πρώην υπουργό, που εξέπληξε ακόμα και αυτούς που ήταν ίσως «ψυλλιασμένοι» για τον ρόλο του συγκεκριμένου προσώπου. Ο κ. Καραπαπάς είπε: «Κάποιοι άνθρωποι, για να κερδίσουν κάποια προνόμια, όπως π.χ. να παρουσιαστούν σε μία εκπομπή του ΣΚΑΪ, βγαίνουν σ’ ένα βαθμό τέτοιας υπερβολής, όπως π.χ. κάποιοι πολιτικοί σαν τον κ. Λοβέρδο, ο οποίος αφού συμμετείχε στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, τώρα μιλάει για το άσυλο του ΣΚΑΪ»!

Το γεγονός που ανέφερε ο κ. Καραπαπάς, έχει πράγματι προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο του Ολυμπιακού και ακόμα περισσότερο σε όσους ξέρουν μερικά πράγματα από πιο κοντά και είναι «πιο μέσα» από τους υπόλοιπους.

Ναι, είναι εκπληκτικό πρόσωπα όπως ο συγκεκριμένος Ανδρέας Λοβέρδος που όχι απλά χρωστάνε πολλά, αλλά κυριολεκτικά τα χρωστούν ΟΛΑ στην πολιτική τους καριέρα, στον Ολυμπιακό -και εννοώ τους ΗΓΕΤΕΣ του Ολυμπιακού, με τους οποίους ο κ. Λοβέρδος φρόντιζε πάντα να έχει στενή σχέση. Τόσο στενή, ώστε να θερμοπαρακαλεί (π.χ.) τον Σωκράτη Κόκκαλη να βοηθάει στις προεκλογικές του κινητοποιήσεις, προτρέποντας οπαδούς του Ολυμπιακού να παρευρεθούν, και πολλά, πολλά άλλα. Αυτός, λοιπόν, ο κ. Λοβέρδος, που μετά από διάφορες πολιτικές μεταλλάξεις και μετακινήσεις έχει καταφέρει να υπάρχει και στη σημερινή Βουλή, είναι εκείνος που «καταδίκασε» από την κάμερα του ΣΚΑΪ την… «εισβολή» όπως τη χαρακτήρισε (συνταγματολόγος ο λεβέντης και δεν ξέρει τι σημαίνει «ΕΙΣΒΟΛΗ») της εκπροσώπου της Δικαιοσύνης αντιεισαγγελέως προκειμένου να συλλάβει τον καταγγελθέντα για καραμπινάτα παράνομη δράση τηλεπαρουσιαστή Θωμαΐδη! Το ότι ο κ. Λοβέρδος έχει εξασφαλίσει με αυτό τον τρόπο την αέναη τηλεοπτική παρουσία στα πάνελ του Αλαφούζου, είναι αναμφισβήτητο. Εκείνο που θα αμφισβητήσω, είναι η δυνατότητα του καλεσμένου Λοβέρδου να δει… πίσω από τις κάμερες τις κινήσεις των τηλεθεατών που θα τον παρακολουθούν:


Τα προτεταμένα τους χέρια με ανοιχτά τα δάχτυλα, στραμμένα όλα προς το μέρος της τηλεοπτικής οθόνης.

Συμβαίνουν και αυτά στην Αρτα!*** Και την… κυβερνητική εκπρόσωπο της κυβέρνησης σύριζα, την Ολγα Γεροβασίλη επιστράτευσαν στην Αρτα για να βοηθήσει τον Τρομπούκη της «συμμαχίας», τιμωρώντας τους αντιπάλους του! Αν μη τι άλλο, είναι και χαζοί. Τι να βοηθήσει, ρε παιδιά, η Γεροβασίλη, τη ρωτάτε αν μπορεί να κυκλοφορήσει στους δρόμους χωρίς συνοδεία; Προχθές πάλι, βρέθηκαν στην Αρτα οι δύο εκπρόσωποι του βάζελου. Ο Χρήστος Παναγόπουλος (που έφυγε από την ΕΡΤ… παρασημοφορημένος) και ο Βασίλης Κωνσταντίνου (με το χαρτομάντιλο). Λίγες μέρες πριν, είχε πάει ο Τεβεκέλης. Δεν ξέρω βέβαια αν έφυγε, αν ξαναπήγε, αν είναι στον δρόμο πάλι προς τα κει. Δεν έχω κανένα… GPS τόσο εξελιγμένο, που να πιάνει ακόμα και τις κινήσεις των ανθρώπων της… υγείας!

Τι γίνεται εκεί πέρα; Απλά οι εξυγιαντές έχουν τον πρόεδρο δικό τους (έναν Τρομπούκη), αλλά δεν έχουν την… πλειοψηφία του Δ.Σ. Το οποίον σημαίνει ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, στις εκλογές η ΕΠΣ Αρτας θα εκπροσωπηθεί από έναν (τον Τρομπούκη) της «υγείας» και δύο της διοίκησης Γκιρτζίκη! Αρα… τη χάσαμε κι αυτή την Ενωση, πατριώτη!

Εξηγήσεις του Αγγελου Νικόπουλου για τη συγγνώμη του Παναγιώτη Δημητρίου προς την ΕΠΟΣχετικά με το θέμα της συγγνώμης του προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου, προς την ΕΠΟ, που αποκάλυψα χθες σ’ αυτήν εδώ τη στήλη, τοποθετήθηκε ο καλός φίλος και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Αγγελος Νικόπουλος, με σημείωμά του στη σελίδα μου στο FB.

Επειδή το θέμα πλέον πήρε ευρύτερες διαστάσεις, είμαι αναγκασμένος να μεταφέρω τις απόψεις του κ. Νικόπουλου και εδώ: «Φίλε Μανώλη, επειδή με προσκάλεσες να σχολιάσω (θα το έκανα ούτως ή άλλως γιατί -όπως ξέρεις- είμαι φανατικός φίλος της σελίδας σου) θα το πράξω και θα σου δώσω και κάποια επιπλέον στοιχεία που δεν γνωρίζεις. Στην ΕΠΣ Αθηνών δόθηκαν από την ΕΠΟ τρεις (3) συνολικά προσκλήσεις για τον τελικό του κυπέλλου. Μία στον Γραμματέα της ΕΠΣΑ, μία σε εμένα και η τρίτη διατέθηκε, κατόπιν παρακλήσεως ενός αγαπητού φίλου, παλαιού προέδρου αθηναϊκού ερασιτεχνικού σωματείου, σε κάποιο φίλο του. Και οι τρεις προσκλήσεις ήταν ονομαστικές, οπότε ήταν γνωστά τα ονόματα και τα στοιχεία των κατόχων τους. Δηλαδή κανείς δεν θα μπορούσε να κρυφτεί, αφού ο εντοπισμός και η ταυτοποίηση του ήταν ζήτημα δευτερολέπτων. Επιπλέον, ουδείς γνώριζε εκ των προτέρων, τις ιδιότητες, τις συλλογικές προτιμήσεις και τις προθέσεις του λήπτη της τρίτης πρόσκλησης, γιατί απλά αν γνωρίζαμε ότι θα ασχημονούσε δεν θα δινόταν η πρόσκληση στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Ημουν παρών στον τελικό. Θέλω να σε διαβεβαιώσω πως όλοι οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αθηνών, πρωτοστατούντος του προέδρου της κ. Δημητρίου (τον οποίον γνωρίζεις), δεν υποθάλπουμε, δεν επιδοκιμάζουμε, δεν επικροτούμε και (κυρίως) δεν υποκινούμε τέτοιου είδους ακραίες, απαράδεκτες και ασύμβατες με τον αθλητισμό συμπεριφορές. Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών κ. Δημητρίου (μόλις ταυτοποιήθηκε το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεσαι) εξέφρασε άμεσα την λύπη του για το συμβάν στον κ. Γκιρτζίκη και -όπως πληροφορήθηκα- ζήτησε συγγνώμη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ (κάτι που μπορεί να σου επιβεβαιώσει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ) για το γεγονός ότι το συγκεκριμένο άτομο (που ενήργησε όπως ενήργησε) βρέθηκε εκείνη την ημέρα στο γήπεδο με πρόσκληση που δόθηκε από την ΕΠΣ Αθηνών. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα σε όλες της τις πτυχές, προκειμένου να μη γίνονται συνειρμοί και να μην αποδίδονται προθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν».

Σεβαστές και απολύτως αποδεκτές από μένα οι απόψεις του κ. Νικόπουλου. Δύο μικρές παρατηρήσεις μόνο (ας το πούμε και «συμβουλές», λόγω ηλικίας στη διοίκηση της ΕΠΣ Αθηνών):

Πρώτον, λόγω των ειδικών συνθηκών του τελικού αγώνα (χωρίς θεατές και με μετρημένες τις ελάχιστες προσκλήσεις) ίσως να έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στα πρόσωπα που θα τις χρησιμοποιούσαν. Δεύτερον, εξακολουθώ να απορώ: Εχουμε ΤΡΕΙΣ όλες κι όλες προσκλήσεις. Τη μία παίρνει ο γενικός γραμματέας, την άλλη ο αντιπρόεδρος και την τρίτη… ΠΟΙΟΣ; Ενας… άγνωστος, που δεν τον ξέρει ΚΑΝΕΝΑΣ παρά μόνο κάποιος πρόεδρος ερασιτεχνικού σωματείου από τις δεκάδες του δυναμικού της ΕΠΣΑ!

Κι αν ήταν, αγαπητέ Αγγελε, κανένας… τζιχαντιστής (λέμε τώρα), τι θα γινόταν; (Λέμε τώρα…).

Στέκει λογικά αυτό;(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 17/06/2016)
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου