Με Επιτυχία διεξήχθη η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Π

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Σ. Πειραιά που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27.06.2016 στον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων της Ένωσης στο ΣΕΦ.
Παρέστησαν εκπρόσωποι- αντιπρόσωποι 64 σωματείων, από τα 79 που είχαν δικαίωμα  ψήφου.
Με ψήφους 60 υπέρ έναντι 2 κατά και 2 παρών, εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός της περιόδου 2015-2016.Με ψήφους 60 υπέρ, έναντι  4 παρών εγκρίθηκε ο Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2015, όπως επίσης και ο Προϋπολογισμός έτους 2017.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί  ότι  εγκρίθηκε ομόφωνα η διαγραφή από την δύναμη  των σωματείων- μελών της Ε.Π.Σ.Π.  των  σωματείων «Α.Π.Μ.Σ.ΑΙΓΙΝΑΣ Ο ΜΥΡΜΙΔΩΝ» με αριθμό μητρώου ΕΠΟ 5426 και του «Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ» με αριθμό μητρώου ΕΠΟ 5626 – (για το δεύτερο τοποθετήθηκε αρνητικά η Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ).
Ακόμη εγκρίθηκε ομόφωνα η εισδοχή- εγγραφή   στην δύναμη των σωματείων μελών της του σωματείου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ» Π.Σ. με αριθμό Μητρώου ΕΠΟ  6445.

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά ευχαριστεί τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους για την παρουσία τους, για τις θέσεις τους, ακόμη και για την κριτική που πολλές φορές είναι προς όφελος του κοινού καλού, την βελτίωση του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την Γ.Σ. την πρόεδρο του ΟΠΑΝ Πειραιά κα Αντωνάκου, τον  Αντιπρόεδρο του ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ και πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΠ κ. Στ. Μπρατσόλη,  τον  πρώην ταμία της ΕΠΣΠ  και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Χρ. Στούκα,  τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΣΕΦ κ. Ανδρ. Στρατή,

τον  κ. Ν. Σιδηρόπουλο πρώην μέλος Δ.Σ. της ΕΠΣΠ και της Ε.Σ.Π.Π.Πειραιά,το πρώην μέλος Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. κ. Χρ. Μπουλέ,  τον  Γεν. Γραμματέα των Παλαιμάχων  Ολυμπιακού , διευθυντή αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων &  διευθυντή των σχολών ΞΥΝΗ  κ. Αντώνη Γλύκα και τον γραμματέα αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Δημήτρη Σαρρή.
http://kanaliena.gr
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου