Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στη γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν»

Στην καλοκαιρινή γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Kαλός Ποιμήν», παρευρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Τα παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, επιδόθηκαν σε γυμναστικές επιδείξεις και έδειξαν τη γνώση τους στις πολεμικές τέχνες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε:
«Μας χαροποιεί να είμαστε κοντά σας, στις εκδηλώσεις που διοργανώνετε, στις δράσεις που υλοποιείτε. Η παρουσία μας καλύπτει, αν θέλετε, ένα κενό πιο ουσιαστικής βοήθειας που θα έπρεπε να παρέχουμε αλλά ακόμα δεν έχουμε τη δυνατότητα, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας του Δήμου, η οποία είναι γνωστή σε όλους. Από την άλλη, μας δίνει κουράγιο, όταν συναντιόμαστε με τους ανθρώπους του ”Καλού Ποιμένα” και βλέπουμε την προσπάθεια, το έργο που επιτελείτε και παίρνουμε δύναμη για να φέρουμε εις πέρας το δικό μας δύσκολο έργο, το οποίο είναι σαφώς ευκολότερο από το δικό σας. Παίρνουμε δύναμη από το κέφι, το φιλότιμο, την αλληλεγγύη που δείχνετε μεταξύ σας και είναι πολύ σημαντικό και για εμάς. Εύχομαι ο Δήμος Πειραιά, πέρα από την παρουσία τη δική μου, του Αντιδημάρχου, του  Επίτιμου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, να προσφέρει τα επόμενα χρόνια πιο ουσιαστική βοήθεια στον Καλό Ποιμένα και όχι την παρουσία μας μόνο, την οποία κάθε φορά επικαλείστε και σας ευχαριστώ γι΄ αυτό.  Μέσα μου νιώθω και εγώ ότι δεν είναι αρκετό.  Πρέπει να παρέχουμε παραπάνω πράγματα.  Θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα το πράξουμε. Να συγχαρώ και την Πρόεδρο κα Αρναούτη-Μπλέτσα για την προαγωγή της στο Δικαστικό Σώμα.  Πολλά μπράβο στα παιδιά και στους ανθρώπους που τα διδάσκουν για την ωραία δουλειά που βλέπουμε σήμερα. Καλό καλοκαίρι σε όλους. Σας ευχαριστώ».


Η Διευθύντρια της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Kαλός Ποιμήν» κυρία Αγγελική Κουζούμη, δήλωσε:
«Διοργανώσαμε, όπως κάθε χρόνο,  τη γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Kαλός Ποιμήν». Τα παιδιά μας έκαναν μια προσπάθεια με αθλητικές δραστηριότητες, όπως είναι το ζίου ζίτσου,  παραδοσιακούς χορούς, γυμναστικές επιδείξεις.  Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, με αντίξοες συνθήκες αλλά τα καταφέραμε. Ελπίζω να έχουμε περισσότερη βοήθεια την ερχόμενη σχολική χρονιά γιατί το μεγάλο οικονομικό βάρος, το αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στα παιδιά μας να είναι γερά, δυνατά και τυχερά στη ζωή τους».
Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο Αντιδήμαρχος Κaθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Καλογερόγιαννης καθώς και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος.

Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου