Ολάντ: Δεν θα χρειαστώ τις υπηρεσίες του Ζλάταν


Υπολογίζω στη δουλειά που γίνεται και όχι στη βοήθεια ενός ποδοσφαιριστή», ήταν η απάντηση του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στην «προσφορά» του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Σουηδίας να τον κάνει δημοφιλή.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υπολογίζει στη δουλειά που γίνεται, στα αποτελέσματα που θα έχουμε, στην επιτυχία (...), στην ικανότητα αντιμετώπισης των καταστάσεων και στη δράση που έχουμε αναλάβει και όχι στις προτάσεις προσφοράς υπηρεσιών ενός ποδοσφαιριστή", σχολίασε στους δημοσιογράφους, εκπρόσωπος των Ηλυσίων Πεδίων.
Το σχόλιο αφορούσε συνέντευξη του σουηδού ποδοσφαιριστή στη γαλλική εφημερίδα Le Monde στην οποία ο Ιμπραϊμοβιτς υποστήριξε ότι αποδίδοντας τους φόρους του στο γαλλικό κράτος «βοηθά τη Γαλλία περισσότερο απ' ό,τι τη βοηθάει ο Ολάντ» και πρόσθεσε σχετικά με τον αρχηγό του γαλλικού κράτους: "Μπορώ να τον κάνω δημοφιλή, αν θέλω", "αλλά δεν ξέρω αν το επιθυμώ".

http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/35132/olant-den-tha-xreiasto-tis-ypiresies-toy-zlatan

Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου