Αποφασεις της Εκτελεστικης Επιτροπης Συντονιστικου Οργανου των Δημοτικων Μ.Μ.Ε.

Την πρώτη της συνεδρίαση είχε χθες Πέμπτη 14 Ιουλίου, η Εκτελεστική Επιτροπή του Συντονιστικού Οργάνου, που συγκροτήθηκε κατά τον 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Δημοτικών ΜΜΕ, στην Τρίπολη στις 2/7/2016. 
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, ο πρόεδρος του TV100 / FM100 / FM100,6, της Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Νεστορίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Λαόσογλου καθώς
επίσης ο αντιπρόεδρος του Αθήνα 984 Μιχάλης
Κυριακίδης και ο αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4» Στέλιος Μπρατσόλης.

Στη συνεδρίαση:
1)Διαπιστώθηκε ότι στο Συντονιστικό όργανο συμμετέχουν 12 δημοτικά ΜΜΕ από όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα τα δημοτικά ΜΜΕ, Αθήνας, Πειραιά, Τρίπολης, Ηράκλειου Αττικής, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Σύρου − Ερμούπολης, Κατερίνης, , Ξάνθης, Λάρισας και
Αμαλιάδας.

2)Αποφασίστηκε να υπάρξει επικοινωνία και με τους υπόλοιπους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, με στόχο τη συμμετοχή και άλλων δημοτικών ΜΜΕ.

3)Αποφασίστηκε να διερευνηθούν οι δυνατότητες συλλογικής εκπροσώπησης των δημοτικών ΜΜΕ, με συγκρότηση σχετικού φορέα για την αποτελεσματικότερη εκπροσώπησή τους. Η νομική υπηρεσία του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού της Αθήνας 9,84FM, σε συνεργασία με την νομική υπηρεσία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4FM, ανέλαβαν να εξετάσουν το θέμα της νομικής του υπόστασης και του καταστατικού του φορέα. 

4)Αποφασίστηκε να ξεκινήσει η συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής προγραμμάτων, καθώς και κοινής διαδημοτικής εκπομπής.  Η Γενική Διευθύντρια του Αθήνα 9,84 κα. Νόνη Καραγιάννη, ανέλαβε να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

5)Αποφασίστηκε, τέλος, η συνεργασία και σε άλλους τομείς, όπως πχ σε κοινά ευρωπαϊκά προγράμματα και καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών των δημοτικών ΜΜΕ.

Πληροφορίες: Μιχάλης Κυριακίδης, 6979981119 email:mkyriak@gmail.com


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου