Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Σάλλας από πρόεδρος της Πειραιώς

Την παραίτηση του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς έθεσε ο μη εκτελεστικός πρόεδρος του ιδρύματος Μιχάλης Σάλλας.
ο κ. Σάλλας είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την προεδρία της Πειραιώς ήδη από τον προηγούμενο μήνα, ωστόσο δεν το έπραξε λόγω της μη διευθέτησης του ζητήματος που αφορούσε την τοποθέτηση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας.

Ο κ. Σάλλας θα αντικατασταθεί προσωρινά από την καθηγήτρια νομικής Χαρίκλεια Απαλαγάκη, η οποία είναι μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς, μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, καθώς επίσης και πρόεδρος του νομικού της συμβουλίου.
Αν και η κ. Απαλαγάκη είναι εκ των στενότερων συνεργατών του κ. Σάλλα η τοποθέτησή της είναι προσωρινή δεδομένου ότι ο νέος μη εκτελεστικός πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς θα πρέπει να εγκριθεί από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM).
Στο κ. Σάλλα φέρεται να προτάθηκε η θέση του Επίτιμου Προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς.

Διαβάστε Περισσότερα 
http://www.cnn.gr/money/story/40052/paraitithike-apo-tin-proedria-tis-trapezas-peiraios-o-mixalis-sallas
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου