Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει..

*Σε σημαντικές εργασίες συντήρησης και επισκευών προχώρησε η Ε.Π.Σ.Πειραιά στο γήπεδο του ΣΕΦ, προκειμένου να καλυτερέψουν οι συνθήκες άθλησης μέχρι το κλείσιμο του γηπέδου για την ολική ανακατασκευή του.

Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν αρκετά κομμάτια του συνθετικού χλοοτάπητα που ήταν σε άθλια κατάσταση, έγιναν εργασίες στην εσωτερική περίφραξη, επισκευάσθηκαν τα εξωτερικά κιγκλιδώματα στα κουφώματα των αποδυτηρίων.


Επίσης έγινε καθαρισμός μέρους των αποδυτηρίων, του περιβάλλοντος χώρου - απομάκρυνση άχρηστων αντικειμένων και σκουπιδιών, ενώ  άδειασε η μεγάλη αποθήκη από ό,τι  άχρηστα αντικείμενα υπήρχαν και μάλιστα τέθηκε σε λειτουργία επιπλέον χώρος που θα λειτουργήσει ως ιατρείο, γραφείο  γηπέδου.

*Η διοίκηση των Σχολών Προπονητών ΕΠΟ και η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει τους προπονητές που θα συμμετάσχουν στην Σχολή Προπονητών UEFA Α΄ (β΄ φάση) που διεξάγεται στον Πειραιά,  31 Ιουλίου έως και 11 Αυγούστου 2016, ότι θα πρέπει να  παραβρεθούν αυστηρά την Κυριακή 31 Ιουλίου και ώρα 15.00 στην αίθουσα «ΘΑΛΑΣΣΑ» του  ξενοδοχείου  «CAVO D’ORO»  στην Καστέλλα (Αλ. Παπαναστασίου 19-21 ,Καστέλλα)


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου