Πρόεδρε δεν μπορούν τα παλληκάρια... - του Μπαμπη Χριστογλου

Άλλο να θες και να μπορείς, άλλο να θες και να μην μπορείς. Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορεί να ήθελαν αλλά έκαναν μπαμ πως δεν μπορούν. Ορισμένων τα πόδια μπορεί να είναι ακόμα δεμένα από την σκληρή προετοιμασία, των περισσότερων τα πόδια όμως δεν πάνε γιατί τόση μπάλα ξέρουν και τόση μπάλα παίζουν. Μπάλα πολύ λιγότερη από αυτή που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός για να είναι ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό που έγινε στο Φάληρο με την Αρούκα, αυτό το ψυχοβγάλσιμο, είναι ένα γερό γδάρσιμο στην πλάτη του κάθε οπαδού του Ολυμπιακού. Εντάξει να την πατάς από την Αντερλεχτ και τη Μέταλιστ. Αλλά να βλέπεις του Χάρου τα μάτια απέναντι σε κάτι άσημους Πορτογαλοβραζιλιάνους, πάει πολύ και δεν αντέχεται.
Κανένα δεν ξεγελά το 2-1 στην παράταση. Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός ήταν για κλάματα και η Αρούκα είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς και να πάρει την πρόκριση.


Όλα θα τα ξεχάσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού απ΄ αυτό το παιχνίδι. Όλα εκτός από την γκολάρα του παικταρά Ιντέγιε και την προσπάθεια των νεαρών Ρέτσου και Μανθάτη. Αν δεν ήταν οι πιτσιρικάδες και ο Τσόρι, η γιούχα θα πήγαινε σύννεφο με το τέλος του ματς.
«Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα», με τον Πάουλο Μπέντο να κοιτά απέξω αμήχανος και τον κόσμο να του φωνάζει από την κερκίδα, να κάνει μια αλλαγή μπας και σωθεί η παρτίδα. Την έκανε με τον Τσόρι στη θέση του Καμπιάσο και ο Ολυμπιακός σώθηκε από βέβαιο διασυρμό. Να μην κοροϊδευόμαστε όμως. Αρκετοί από αυτούς που έπαιξαν το βράδυ της Πέμπτης πρέπει να τα μαζέψουν και να φύγουν. Δεν κάνουν για τον Ολυμπιακό που ονειρεύονται οι οπαδοί του. Ας πάνε να παίξουν πουθενά αλλού όπου ο κόσμος έχει λιγότερες απαιτήσεις και δεν θα εκνευρίζεται από την ανημποριά και την αδιαφορία τους.
Μέχρι τις 31 του μηνός, ο πρόεδρος έχει το περιθώριο να φέρει κάποιους άλλους για να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα...

πηγη : πηγη :sportotal.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου