Ποια τα έσοδα για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ από το Europa League

Για όσους είχαν την προοπτική του Champions League, φαντάζουν με παρηγοριά. Για όσους ήταν εξ αρχής εκεί, αποτελεί επιβράβευση. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το Europa League προσφέρει ευπρόσδεκτα έσοδα στα ταμεία των ομάδων που πέρασαν στη φάση των ομίλων.
Η πρόκριση στους ομίλους αποφέρει αυτομάτως 2,4 εκατ. ευρώ, στα οποία θα προστεθούν τα χρήματα του market pool (εφάπαξ ποσό που προβλέπεται από τη διοργάνωση για κάθε χώρα και διαιρείται δια του αριθμού των ομάδων που θα είναι στους ομίλους).
Από εκεί και πέρα, υπάρχει προοπτική για ακόμη μεγαλύτερα κέρδη. Κάθε νίκη αποφέρει 360.000 και κάθε ισοπαλία 120.000 ευρώ, ενώ έσοδα προβλέπονται και για την πρόκριση. Ο πρώτος του ομίλου θα εισπράξει 500.000 και ο δεύτερος 250.000 ευρώ, ενώ οι συμμετέχουσες ομάδες στους «32» παίρνουν από 500.000, στους «16» από 750.000, στα προημιτελικά 1 εκατ., στα ημιτελικά 1,5 εκατ., ο χαμένος του τελικού 3,5 εκατ. και ο νικητής 6,5 εκατ. ευρώ.
πηγη : newmoney.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου