Γεννηματά: Ο Τσίπρας έκλαιγε δήθεν για τους φτωχούς και Μητσοτάκης ξέχασε την κοινωνία!

Διμέτωπη επίθεση κατά Τσίπρα-Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.
Η Προέδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας επανέλαβε το γνωστό υποκριτικό εαυτό του. «Έκλαιγε» δήθεν για τους φτωχούς, που ο ίδιος οδηγεί σε πλήρη φτωχοποίηση και αδιέξοδο. Παρίστανε τον διώκτη της διαπλοκής αυτός που την κρύβει στον κόρφο του » Τον κατηγόρησε ότι «έκρυψε ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε τις προάλλες στη ΔΕΘ» και πως «μίλησε για Δημοκρατία, ενώ επιχειρεί καθημερινά να στήσει καθεστώς, με παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, στους θεσμούς, στα ΜΜΕ, στις Τράπεζες».

Από τα πυρά της Φώφης Γεννηματά δεν ξέφυγε ούτε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο κ Μητσοτάκης έσπευσε να αλλάξει ρόλους με τον κ. Τσίπρα στις υποσχέσεις. Δεν έκρυψε βέβαια τη δίκη του πολιτική ατζέντα. Πολιτική της Δεξιάς, συντηρητική, στηριγμένη μόνο στην αγορά. Ξέχασε παντελώς την κοινωνία. Έλλειψε το ενδιαφέρον για τον κόσμο της εργασίας, τον συνταξιούχο, τον αγρότη, τα ελληνικά νοικοκυριά, τους μικρομεσαίους. Δεν μας εκπλήσσει, αυτή είναι η ελληνική Δεξιά» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Επανέλαβε δε, ότι «μόνο με αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και την ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μπορεί να συγκροτηθεί η ισχυρή αναπτυξιακή συμμαχία κράτους-αγοράς-κοινωνίας που χρειάζεται η χώρα για να ξεκολλήσει από το τέλμα της ύφεσης και να βγει από την κρίση». Και κατέληξε: «Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για ένα ισχυρό προοδευτικό ρεύμα της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας».

http://www.iefimerida.gr/news/289252/gennimata-o-tsipras-eklaige-dithen-gia-toys-ftohoys-kai-mitsotakis-xehase-tin-koinonia


Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου