Νέα Προγράμματα Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος»Ξεκινούν τα νέα προγράμματα κολύμβησης του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος», το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών για άθληση, σε ένα ασφαλές, σύγχρονο και λειτουργικό κολυμβητήριο.
 Τα προγράμματα των ενηλίκων ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 14/9, ενώ τα προγράμματα των ανηλίκων την Δευτέρα 19/9.
 Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε:

 «Τα νέα προγράμματα κολύμβησης που διοργανώνει ο Ο.Π.Α.Ν., έρχονται να ενισχύσουν την προσπάθεια που καταβάλλουμε, για την υλοποίηση ποικίλων αθλητικών δραστηριοτήτων.
 Θέλουμε να προσφέρουμε στους δημότες μας τη δυνατότητα να αθληθούν με προγράμματα υψηλού επιπέδου, ενώ οι  γονείς  έχουν την ευκαιρία να στρέψουν τα παιδιά τους στην κολύμβηση, σε ένα όμορφο και σύγχρονο περιβάλλον, στο πρόσφατα ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στην Καστέλλα.
Σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον Δήμο και τη χώρα, βελτιώνουμε τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο Πειραιά, ενώ παράλληλα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου οι δημότες μας να αθλούνται σε σύγχρονους αθλητικούς χώρους.
Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο  να συμμετάσχει στα προγράμματα κολύμβησης, για να απολαύσει τα οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός».

Δείτε και κατεβάστε το πρόγραμμα

Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου