Ρεκόρ Συμμετοχών Στο Μοτο Guzzi Open House 2016


25 Χιλιάδες Λάτρεις Της Μάρκας Στο Mandello Για Τον Εορτασμό Των 95 Χρόνων Της Μοτο Guzzi.Ο Μοτοσυκλετιστικός Οίκος Σε Περίοδο ανανέωσης,Χάρη Στα Νέα Προϊόντα Και Το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Της Μάρκας Και Της Κοινότητας The Clan
Αστέρι Του Τριήμερου Εορτασμού,9 - 11 Σεπτεμβρίου, Η Νεα Μοτο Guzzi MGX-21
Ρεκόρ Συμμετοχών Στο Μοτο Guzzi Open House 2016.
Έχουν περάσει 95 χρόνια από τότε που οι Carlo Guzzi και Giorgio Parodi ίδρυσαν τη μάρκα με έμβλημα τον αετό. Για τον εορτασμό της επετείου, η Μοτο Guzziδιοργάνωσε και φέτος την εκδήλωση Open House, το παραδοσιακό ραντεβού του Σεπτεμβρίου, που συγκέντρωσε περισσότερους από 25 χιλιάδες παθιασμένους Guzzisti από ολόκληρο τον κόσμο. Χιλιάδες αναβάτες από κάθε γεωγραφικό πλάτος, όχι μόνο από την Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και της Μεγάλης Βρετανίας), αλλά και από την Αυστραλία, την Κίνα, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, κατέφτασαν στις εγκαταστάσεις του Mandello πάνω στις Guzzi τους.

Ένα ρεκόρ συμμετοχών, απόδειξη της σημαντικής ανανέωσης της μάρκας Μοτο Guzzi, χάρη στην επιτυχία των πολιτικών που εφαρμόζονται από τον Όμιλο Piaggio σε ό,τι αφορά τα νέα προϊόντα, μοτοσυκλέτες αλλά και αξεσουάρ και είδη life-style, σε συνδυασμό με τις ενέργειες για την ενδυνάμωση της κοινότητας The Clan, στην οποία αυτές τις μέρες εγγράφηκαν εκατοντάδες νέα μέλη.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκαν πάνω από 700 testride,ενώ οι φίλοι της μάρκας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις γραμμές παραγωγής κινητήρων και μοτοσυκλετών, εκεί όπου γεννιούνται οι Μοτο Guzzi για όλες τις αγορές του κόσμου, το ιστορικό μουσείο, που στεγάζει πάνω από 150 μοτοσυκλέτες, από την GP έως την MGS-01, αλλά και την πρώτη Normale κατασκευής 1921, και βέβαια την αεροσήραγγα, πάντα αξιοθαύμαστη ως η πρώτη και μοναδική στον μοτοσυκλετιστικό κόσμο, ένα τεχνολογικό κομψοτέχνημα της δεκαετίας του '50.

Ωστόσο το πραγματικό αστέρι της εκδήλωσης ήταν η φανταστική MGX-21, η πιο εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε ποτέ στο Mandello, πρωταγωνίστρια και στο 76ο Sturgis Motorcycle Rally, το πιο σημαντικό ράλι μοτοσυκλετών που πραγματοποιήθηκε αρχές Αυγούστου στη Νότια Ντακότα. Η άφιξη της MGX-21, που χαρακτηρίστηκε από το Αμερικανικό κοινό ως «το γρηγορότερο bagger όλων των εποχών», σηματοδοτεί την έναρξη, σε ό,τι αφορά το προϊόν, μιας πενταετούς περιόδου που θα οδηγήσει μέχρι την εκατοστή επέτειο το 2021.
Στις δράσεις του τριημέρου συμμετείχαν και επιλεγμένοι αντιπρόσωποι Μοτο Guzzi από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίοι το προηγούμενο διήμερο είχαν παρακολουθήσει το MGX-21 LaunchPad, ένα ολοκληρωμένο βιωματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και γνωριμίας αφιερωμένο στα μοναδικά χαρακτηριστικά της MGX-21.
Ακόμη και η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (FMI) συμμετείχε στον εορτασμό-ορόσημο των 95 ετών της Μοτο Guzzi, μιας μάρκας που μπορεί να υπερηφανεύεται για 15 παγκόσμιους τίτλους (8 οδηγών και 7 κατασκευαστών) σε πρωταθλήματα μοτοσυκλετών GrandPrix. Με την ευκαιρία της ταυτόχρονης διεξαγωγής του αγώνα MotoGP στο Misano  Adriatico, ο πρόεδρος του οργανισμού Paolo Sesti, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Davide Zanolini, Διευθυντή Marketing και Επικοινωνίας του Ομίλου Piaggio.
Ο όμιλος Piaggio, έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2016 καταγράφοντας αύξηση στον τομέα των μοτοσυκλετών, με τις πωλήσεις Μοτο Guzzi να σημειώνουν αύξηση πάνω από 8%, κυρίως χάρη στις νέες V9 Bobber και Roamer.
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου