Οι 2002GR live στο Κύτταρο το Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Ήταν πριν από δύο χρόνια που γιλορτασαν τα 40α τους γενέθλια στη σκηνή του Κυττάρου,  για μια βραδιά .. «συλλεκτική»  όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.. Μα ήταν τέτοια, η αμοιβαία χημεία και ο ενθουσιασμός  μεταξύ κοινού και μπάντας, που η… συλλεκτική βραδιά έγινε καθιερωμένο ραντεβού…!!! Έτσι, οι θρυλικοί 2002GR,  με δεκάδες επιτυχίες στις αποσκευές τους  και ενθουσιασμό μικρών παιδιών  επιστρέφουν για Τρίτη συνεχόμενη φορά στο Κύτταρο  για το ετήσιο ραντεβού με τους θαυμαστές τους…!!!
Το Σαββατο 29 Οκτωβριου,  ο δίκος μας στο Κανάλι Ένα Ηλίας Ασβεστόπουλος και οι 2002GR, από τις πλέον επιδραστικές μπάντες της ελληνικής ροκ σκηνής που πρώτη πάντρεψε ιδανικά την ποπ με το ροκ, χαρίζοντας μας αξέχαστες επιτυχίες όπως: «Τι να σου προσφέρω» «Άννα» «Μαγική Αυλή»  «Δεν είσαι έρωτας» «Ο σιδερένιος άνθρωπος», «Ίσως να “ναι αύριο αργά» «Είπες Πως» και τόσες άλλες, σας καλούν σε μια συναυλία – Γιορτή στη μια και μοναδική φετινή τους εμφάνιση στην Αθήνα και παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους  θα μας χαρίσουν στιγμές μοναδικές..
ΠΟΡΤΕΣ: 21.30 / ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 8224134 / info@kyttarolive.gr
LINE UP 2016: Ηλίας Ασβεστόπουλος – Φωνή, Γιάννης Χατζησόγλου – Κιθάρα,
Μάκης Τσελέντης – Hammond & Πλήκτρα, Βλαδήμηρος Σταματίου – Τύμπνα
Χάρης Μπουτσελάκης – Μπάσο, Μάκης Μπορλόκας – Πλήκτρα, Χρήστος Στεργίου – Κιθάρα

πηγη : kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου