Ο καλός εραστής έχει και καλό χαρακτήρα...


Στην ηλικία των 20 επιτρέπεται να έχεις στο ιστορικό σου μερικούς κακούς εραστές. Μετά τα 30 όμως δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Τι στο καλό κουβαλάς τόσα χρόνια εμπειρίας στο φλερτ στην πλάτη σου; Κι αν δε μπορείς να ξεχωρίσεις τους καλούς από τους κακούς εραστές κοίτα να δεις πως θα τους εντοπίσεις ευκολότερα...

Το μεγαλειώδες sex δεν είναι αυτό που το κάνεις μια φορά με τον άλλον, λες καλά ήταν και πάει μας τελείωσε. Το μεγαλειώδες sex είναι αυτό που σε κάνει να περνάς πραγματικά καλά. Για να υπάρξει αυτού του είδους το sex πρέπει φυσικά να υπάρχει και χημεία. Όμως ένας καλός εραστής θα σε κάνει να περάσεις καλά όπως και να χει. Δεν είναι θέμα τεχνικής. Είναι θέμα εμπειρίας, αυτοπεποίθησης και αμοιβαίας ικανοποίησης. Αν λοιπόν το ραντεβού σου έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά μην το αφήσεις να ξεφύγει.

Είναι ευγενικός...
Αν πάει στο μπαρ να σου πάρει ποτό, αν σου τραβήξει την καρέκλα για να κάτσεις, αν ρωτάει να μάθει πράγματα για σένα, αυτό σημαίνει ότι νοιάζεται για σένα. Κι αφού το κάνει εκτός κρεβατοκάμαρας τότε σίγουρα θα φροντίσει να περάσεις καλά κι εκεί. Γιατί τα σωστά αρσενικά δε σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους. Θέλουν να απολαύσεις το sex εξίσου κι εσύ. Γι' αυτό βγάλε από το μυαλό σου ότι μόνο οι φλώροι φέρονται έτσι. Το να είσαι gentleman είναι σημάδι καλού εραστή επίσης.

Touch me...
Το άγγιγμα λέει πολλά. Όταν κάποιος ξέρει πως να σε αγγίζει και που, ειδικότερα όταν το άγγιγμα γίνεται εκτός κρεβατοκάμαρας να είσαι σίγουρη πως μπορεί να το κάνει με μεγάλη επιτυχία όλες τις στιγμές. Αυτοί που κυνηγούν μόνο το sex είναι συνήθως τσιγκούνηδες στην τρυφερότητα. Οι μεγάλοι εραστές όμως θέλουν να σε αγγίζουν συνέχεια. Τους αρέσει η επαφή και απολαμβάνουν την αίσθηση της αφής. Κι αν σε αγγίζει όταν δεν είναι ιδιαίτερες οι στιγμές σας, σκέψου τι έχει να γίνει όταν θα είσαστε οι δυο σας.

Όλα γύρω του γυρίζουν...
Ο εγωκεντρισμός να ξέρεις δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Αν λοιπόν έχεις δείγματα ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σου πει πως ήταν η μέρα του χωρίς να ρωτήσει πως ήταν η δική σου, αν σε πηγαίνει μόνο στα δικά του μέρη, αν δεν ενδιαφέρεται για τις επιθυμίες σου και τα θέλω σου, τρέξε μακριά. Γιατί δεν πιστεύω να αυταπατάσαι ότι θα ενδιαφερθεί για το πως θα περάσεις καλά στο κρεβάτι; Ούτε κατά διάνοια.


Δεν τρέχει από πίσω σου...
Άλλο κάποιος να σου δείχνει ενδιαφέρον κι άλλο να τρέχει από πίσω που σαν τον λιγούρη. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τη διαφορά. Ο σωστός εραστής θα σου δείξει το ενδιαφέρον του, θα θέλει να είναι μαζί σου, αλλά δε θα σε πιέζει και δε θα δείχνει ότι ενδιαφέρεται για το σώμα σου περισσότερο απ' ότι για σένα την ίδια. Κι επίσης γνωρίζει ότι λίγη αναμονή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα που μερικές φορές κάνει το sex πιο συγκλονιστικό...Σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα...
Ο τρόπος που σε κοιτάει, ο τρόπος που σε αγγίζει, ο τρόπος που σου μιλάει είναι όλα αυτά που σε κάνουν να νιώθεις μοναδική. Το να μπορεί κάποιος να παίξει με το μυαλό σου σημαίνει αυτόματα ότι μπορεί να κάνει το σώμα σου να εκραγεί. Γιατί καλά τα ζωώδη ένστικτα και η σωματική επαφή, αλλά τα αληθινά πυροτεχνήματα έρχονται όταν η εγκεφαλική επαφή μπαίνει κι αυτή στο παιχνίδι. Είναι αυτό που λέμε ολοκληρωτική χημεία.

Έχει αυτοπεποίθηση...

Προσοχή όμως. Όταν τα παραπάνω δεν συνδυάζονται με αυτοπεποίθηση, τότε το φιάσκο καραδοκεί. Είναι γιατί όταν κάποιος δεν έχει τα προσόντα να σου προσφέρει όλα αυτά που ζητάς στο κρεβάτι, τότε φροντίζει να βελτιώσει άλλα στοιχεία του χαρακτήρα του (όλα τα παραπάνω). Αν λοιπόν ο άντρας που έχεις βάλει στο μάτι διαθέτει τα χαρακτηριστικά που αναλύσαμε, αλλά δεν έχει αυτοπεποίθηση, τότε λυπάμαι αλλά μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Και είμαι σίγουρη πως δε θέλεις να το μάθεις... Αν όμως είναι χαλαρός, σίγουρος για εαυτό του και συγχρόνως περιποιητικός και πάνω απ' όλα κύριος, συγχαρητήρια και καλά να περάσεις...!!!


πηγη : govastileto.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου