Επενδύει και προχωράει..

Εδώ και πάρα πολύ καιρό ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει λόγο για επενδύσεις στις ομάδες. Αν δεν ρίξεις χρήματα, απλά δεν έχεις πρόοδο. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού λοιπόν, έκανε αυτό που λέει. Επένδυσε στην ομάδα, έβαλε πάρα πολλά χρήματα για να έρθουν στο λιμάνι παίκτες εγνωσμένης αξίας, κράτησε και τους καλούς και ιδού τα αποτελέσματα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λοιπόν επενδύει, ενισχύει την ομάδα και να η πρόκριση. Ο Ολυμπιακός θα μετάσχει για 18η φορά συνολικά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Που βάζει πάνω από όλα την ομάδα και δεν την αφήνει ποτέ μόνη της. Έχει κάθε δικαίωμα να χαίρεται και αυτός για το χθεσινό αποτέλεσμα, που επέτρεψε στον Ολυμπιακό να πάρει αυτό που άξιζε. Μετά την Παρτιζάν λοιπόν, ο Θρύλος απέκλεισε ακόμα μια βαλκανική ομάδα, τη Ριέκα και τώρα περιμένει να μάθει αύριο τους αντιπάλους του στους ομίλους.


πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου