Σημερα η κλήρωση του Κυπέλλου και ο διαχωρισμός των ομίλων Α’& Β’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Π.

Σημερα Τετάρτη 30 Αυγούστου  και ώρα 18.30 στα γραφεία της  Ένωσης θα  πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 1ης & 2ης Φάσης του Κυπέλλου ενώ στη συνέχεια στις 19:30 θα γίνει  ο διαχωρισμός των ομίλων της Α΄ & Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Η Γραμματεία της Ένωσης θα εξυπηρετεί κανονικά μέχρι και τις 17:00 ενώ στη συνέχεια θα λειτουργήσει μόνο για τις ανάγκες της κλήρωσης.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει: 

H E.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αναφορικά με τις δηλώσεις συμμετοχών των ομάδων μας στα πρωταθλήματα Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, αλλά  και  στο Κύπελλο Ερασιτεχνών περιόδου 2017-2018 ενημερώνει για τα εξής:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στην Α΄ Κατηγορία δήλωσαν  συμμετοχή και οι 31 ομάδες που είχαν δικαίωμα, ως εκ τούτου το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους των 16 και των 15 ομάδων.
Οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες ανέρχονται στην Γ΄ Εθνική, ενώ στην Β΄ Κατηγορία υποβιβάζονται 5 ομάδες (3 ομάδες από τον όμιλο των 16 ομάδων & 2 ομάδες από τον όμιλο των 15 ομάδων)

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στην Β΄ Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή 26 ομάδες από τις 28 που είχαν δικαίωμα (δεν δήλωσαν ο Περαμαϊκός, και η Α.Ε. Νεάπολη)
Ωστόσο με απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην σημερινή της συνεδρίαση, ομόφωνα αποφασίσθηκε - κάνοντας χρήση του άρθρου 4 παρ. 6, 7 του ΚΑΠ, να ανέλθουν στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία οι ομάδες που τερμάτισαν στην 5η  & στην 6η θέση της  Βαθμολογίας του Πρωταθλήματος της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, περιόδου 2016-2017, που είναι η Α.Ε. Χατζηκυριακείου και ο Π.Ο.Ν. Ηρακλής Νικαίας , έτσι ώστε το προσεχές πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας να διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 14 ομάδων , αλλά και να μην υπάρξει πρόβλημα στην επόμενη περίοδο (2018-2019) σε ενδεχόμενη συμμετοχή των αρκετών ομάδων που είναι φέτος εκτός πρωταθλημάτων (Περαμαϊκός, Α.Ε. Νεάπολη, Προμηθέας, Ειρήνη, Α.Ο. Ζέας κλπ).
Οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες θα ανέλθουν στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία, ενώ δύο ομάδες θα ανέλθουν κατόπιν των αγώνων των play-off που θα ακολουθήσουν.
Στην Γ΄ Κατηγορία υποβιβάζονται συνολικά 4 ομάδες( οι 2 τελευταίες των 2 ομίλων απευθείας και άλλες δύο ομάδες μετά τους αγώνες play-out που θα ακολουθήσουν)

Αξίζει να σημειωθεί  σε περίπτωση υποβιβασμού Πειραϊκής ομάδας από το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας θα συμπαρασύρει στον υποβιβασμό ανάλογο  αριθμό ομάδων ότι τόσο από την Α΄ όσο και από την Β΄ Κατηγορία.Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στην Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή αρχικά 14 ομάδες, όμως μετά την άνοδο των Α.Ε. Χατζηκυριακείου, Π.Ο.Ν. Ηρακλής Νικαίας το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 12 ομάδες και ισχύουν τα εξής:


Στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία κερδίζουν άνοδο 3 τρείς ομάδες, η Πρωταθλήτρια, η Δευτεραθλήτρια ομάδα, καθώς επίσης ακόμη μια ομάδα που θα προέλθει από τους αγώνες play-off που θα ακολουθήσουν.

* Η έναρξη των πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας έχει προγραμματισθεί για το ΣΚ 23-24 Σεπτεμβρίου, ενώ της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μετατίθεται για το ΣΚ 30/9-1/10

*Τα σωματεία θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από την συμπληρωματική προκήρυξη Πρωταθλημάτων που θα κυκλοφορήσει, αφού πρώτα σταλθεί στην ΕΠΟ για την σχετική έγκριση.KΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018


 ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 70 ΣΩΜΑΤΕΙΑ

4 σωματεία της Γ΄ Εθνικής
31 σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
23 σωματεία της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
12 σωματεία της Γ΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας

ΚΛΗΡΩΣΗ Α΄ ΦΆΣΗΣ
Μετέχουν οι 35 ομάδες της Β΄ - Γ΄ Ερασιτεχνικής που δήλωσαν συμμετοχή
Θα κληρωθούν 15 ζευγάρια και μια (1) ομάδα θα περάσει χωρίς αγώνα στην Β΄ φάση.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το ΣΚ 9-10 Σεπτεμβρίου.

ΚΛΗΡΩΣΗ Β΄ ΦΑΣΗΣ
Μετέχουν οι 18 ομάδες που θα προκριθούν από την Α΄ Φάση, οι 31 ομάδες της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας & οι 4 ομάδες της Γ΄ Εθνικής (σύνολο ομάδων 53).
Θα κληρωθούν 26 ζευγάρια και μια ( 1) ομάδα θα περάσει χωρίς αγώνα.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το ΣΚ 16-17 Σεπτεμβρίου.


*Στην  κλήρωση της Γ΄ Φάσης θα μετέχουν οι 27 ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της Β΄ Φάσης.
 Θα κληρωθούν 11 ζευγάρια και 5 ομάδες θα περάσουν χωρίς αγώνα ώστε να πάμε στον ζυγό αριθμό  16 ομάδων.
 *Οι αγώνες θα διεξαχθούν  μέσα στον Οκτώβριο( ημέρα Τετάρτη σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί).


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου