Συγχαρητήρια επιστολή Βαγγέλη Γραμμένου σε Ευάγγελο Μαρινάκη.

Συγχαρητήρια επιστολή για την πρόκριση του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League έστειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ευάγγελο Μαρινάκη.
Το πλήρες κείμενο της επιστολή του κ. Γραμμένου προς τον κ. Μαρινάκη είναι το ακόλουθο:
«Αξιότιμε κ. πρόεδρε,
 Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League 2017-18.
Η αήττητη πορεία που διέγραψε η ομάδα σας στους προκριματικούς γύρους της διοργάνωσης, αποδίδει πλήρως την αγωνιστική υπεροχή της έναντι των αντιπάλων της και σαφώς την ετοιμότητά της ευρισκόμενη ενώπιον υποχρεώσεων με υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Εύχομαι η συνέχεια της πορείας του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League να μας επιφυλάσσει περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες, προς όφελος και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Βαγγέλης Π. Γραμμένος

Πρόεδρος Ε.Ε. ΕΠΟ»


πηγη : sfyrigmata.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου