Πρότυπο λειτουργίας το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά..

Ολα είναι έτοιμα ώστε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος»στα Βοτσαλάκια να υποδεχτεί, την άλλη εβδομάδα, τα μέλη του αλλά και τους συλλόγους της πόλης μας που προπονούνται στην πισίνα του. Οχι μόνο έγιναν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης  αλλά πραγματοποιήθηκαν και τροποποιήσεις προκειμένου να επιτευχθούν εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.
Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου με ανάρτησή της στα social media: «Οι εργασίες συνεχίζονται…
Στο δημοτικό κολυμβητήριο,που φιλοξενεί χιλιάδες δημότες και ομαδες,ο στόχος πέραν των εργασιών συντηρησης και ανακαινισης είναι κάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και πόρων!
Γι’αυτο λοιπόν,τοποθετήθηκε νέο σύστημα,αυτόματο,στα αποδυτηρια(ντουζ),το οποίο θα εξοικονομήσει έως και 50 τοις εκατό νερό!
Επισκευή των ειδικών κουβερτών,οι οποίες,μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 30 τοις εκατό φυσικό αέριο!
Συγχρόνως αντικαταστάθηκαν και επισκευάστηκαν αντλίες ελέγχου και καθαρισμού της πισινας!
Επισης πραγματοποιήθηκε η ετήσια συντήρηση του μικρού κολυμβητηρίου στα Καμίνια,το οποίο θα φιλοξενεί,για πρώτη φορά,εκτός απ τα παιδιά του ειδικού σχολειου,δημοτικά προγράμματα απ’το φθινόπωρο!
Keep going!????
ΟΠΑΝ Δήμου Πειραια!».

Την εποχή, λοιπόν, που πολλά κολυμβητήρια, τα οποία μάλιστα είναι κρατικά,  δυσκολεύονται  να παραμείνουν ανοιχτά το Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας μπαίνει σε μία νέα εποχή χάρη στο συντονισμό και τη δουλειά τής προέδρου του ΟΠΑΝ, Σταυρούλας Αντωνάκου, του αντιπροέδρου, Νίκου Γέμελου, του διεθυντή αθλητισμού, Κυριάκου Δουρέκα και φυσικά με την αδιάκοπη υποστήριξη του Δημάρχου, Γιάννη Μώραλη.

πηγη : kanaliena.gr / Λ.δ.Θ.
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου