«Αβλεψία που θα διορθωθεί»..

Ως «αβλεψία» χαρακτήρισε ο Γιώργος Βασιλειάδης την κατάργηση των διατάξεων για τα μεμονωμένα και εκτεταμένα επεισόδια στα γήπεδα από τον πειθαρχικό κώδικα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού σε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι της Nova τόνισε ότι «είναι μια αβλεψία, που νομικά κατά τη γνώμη μου είναι σαν να μην υφίσταται. Το άρθρο 14 μιλάει για τη βία στις εξέδρες ανάμεσα στους οπαδούς, για αντικειμενική ευθύνη, για τη φιλοξενούμενη ομάδα κ.λπ. Είναι σαφές ότι χρειάζεται μια μικρή αλλαγή στην διατύπωση».
Πρώτος για το θέμα είχε τοποθετηθεί ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος έκανε λόγο για «χοντρή παράλειψη».
«Θα γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Είναι από αβλεψία. Χοντρή παράλειψη, βέβαια, αλλά δεν έγινε από σκοπιμότητα. Ήταν μια αβλεψία στον πειθαρχικό κώδικα. Η διάταξη για τις κίτρινες είναι ισχυρή. Από αβλεψία μεταφέρθηκε και αυτό! Δεν μεταφέρονται ποινές που έχουν επιβληθεί λόγω κίτρινων καρτών. Μεταφέρονται ποινές με απευθείας κόκκινη κάρτα» είπε στον Sport-Fm ο κ. Γραμμένος. 
«Μίλησα και με τον κύριο Γραμμένο και είδα τις τοποθετήσεις του. Αυτό θα διορθωθεί άμεσα», συμπλήρωσε ο κ. Βασιλειαδης
πηγη :efsyn.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου