Στάθηκε πάρα πολύ καλά..

Η εμφάνιση για τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τη Γιουβέντους ήταν καλή. Το αποτέλεσμα, όμως, όχι. Σημασία χθες για τον Θρύλο ήταν να παίξει καλή μπάλα, να σταθεί όρθιος στο Τορίνο και αν του παρουσιάζονταν οι ευκαιρίες, να πάρει κάτι καλό από τη δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, σύμφωνα με τα περσινά αποτελέσματα.

Ο Τάκης Λεμονής, έχοντας εμπειρία από το Champions League, παρέταξε μια καλή και προπάντων σωστή ομάδα στο γήπεδο, που ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Ο κάθε παίκτης αγωνιζόταν στη θέση του, οι διάδρομοι για τους αντιπάλους ήταν κλειστοί και η ομάδα έδειξε να βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της.

Οι Πειραιώτες στάθηκαν καλά και στο ύψος τους. Προσπάθησαν να απειλήσουν, όποτε τους δινόταν η ευκαιρία και μπόρεσαν να δυσκολέψουν τη Γιουβέντους. Αυτό, άλλωστε, το παραδέχονται όλοι στην ιταλική ομάδα. Ήταν μια καλή εμφάνιση η χθεσινή του Ολυμπιακού, που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.


πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου