Συμμετοχή γεμάτη... αριθμούς για τον Νικολάου..

Ιδιαίτερη η εμφάνιση του Δημήτρη Νικολάου χθες στο «Καμπ Νόου». Μπορεί να έβαλε το αυτογκόλ με το οποίο έγινε το 1-0, μπορεί να έκανε το φάουλ, από το οποίο προήλθε το 2-0, αλλά εκείνος προσπάθησε να τα αφήσει όλα πίσω του, να μην επηρεαστεί αντιμετωπίζοντας την καλύτερη ομάδα και παίκτη του κόσμου και να σημειώσει το γκολ του Θρύλου με ωραία κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Με αυτό το γκολ, όπως θα έχετε διαβάσει, ο Νικολάου έγινε ο νεαρότερος Έλληνας σκόρερ στη φάση των ομίλων του Champions League. Κάτι πολύ σημαντικό για τον 19χρονο αμυντικό. Αλλά οι αριθμοί δεν σταματούν μόνο εκεί. Έγινε παράλληλα ο 130ός διαφορετικός «καθαρός» σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με αυτό το γκολ που πέτυχε. Και γράφουμε «καθαρός», καθώς οι σκόρερ του Θρύλου εκτός συνόρων είναι 131, απλά υπάρχει και ένα αυτογκόλ, το οποίο χρεώνεται σε αντίπαλο φυσικά.

Παράλληλα, ο νεαρός πέτυχε ακόμα κάτι σημαντικό, καθώς ο Θρύλος με αυτό το γκολ, στρογγυλοποίησε στα 120 τα εκτός έδρας τέρματά του συνολικά στην Ευρώπη. Όχι μόνο στο Champions League δηλαδή, αλλά συνολικά, σε όλους τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Μπράβο λοιπόν στον νεαρό για όλα αυτά που έκανε χθες. Πήρε τα μαθήματα που έπρεπε, αποκόμισε τις εμπειρίες που έπρεπε και σιγά σιγά θα μπορέσει να γίνει πιο καλός σε τέτοιους αγώνες και σε αυτό το επίπεδο.


πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου