Θα «παραμιλάει» ολόκληρη η Ευρώπη..

Είναι πάντα σίγουρο πως όταν οι ΓΑΥΡΟΙ εκδηλώνονται στην εξέδρα, αφήνουν άφωνο όλο τον κόσμο. Και δεν είναι λίγες οι φορές στις οποίες έχουν γίνει αναφορά σε διάφορες ιστοσελίδες για αυτά που έχουν κάνει στην εξέδρα με τα κορεό. Και εξαίρεση δεν θα αποτελέσει ούτε το σημερινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ», πρόκειται να είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό κορεό το οποίο θα αφήσει όλη την Ευρώπη με ανοικτό το στόμα. Οι ΓΑΥΡΟΙ ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό απόψε και όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης θα συζητά για αυτό.

Σε λίγες ώρες στον Ναό, όλοι μας θα γίνουμε μάρτυρες μιας εντυπωσιακής χωρογραφίας των ΓΑΥΡΩΝ, με την οποία θα εκδηλώσουν για μια ακόμα φορά με αυτόν τον τρόπο, την αγάπη τους προς την ομάδα.


πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου