Γ. Μώραλης: «Όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά»..

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης στον Πειραιά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, δήλωσε:
«Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες για την σημερινή εθνική επέτειο. Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες το μήνυμα  είναι το ίδιο και έχει  δύο άξονες. Ο πρώτος άξονας είναι η τιμή και η μνήμη σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Ο δεύτερος άξονας είναι ότι έχουμε αποδείξει πως όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Είναι ένα μήνυμα για την σημερινή Ελλάδα που και σήμερα περνάμε δύσκολα, λιγότερο βέβαια από εκείνη την εποχή, αλλά χρειάζεται ένωση δυνάμεων. Είναι αναγκαίο όσο ποτέ να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα όλοι μαζί. Αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε, κι αυτήν τη φορά,  να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας.
Να ευχαριστήσω τα παιδιά, όσους συμμετείχαν και όσους  διοργάνωσαν την σημερινή παρέλαση. Είναι μια ωραία ημέρα στον Πειραιά. Χρόνια πολλά σε όλους. Ευχαριστώ».

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου